juhlakattaus

Viinit yritystapahtumiin

Meillä on Bottlescoutsilla ollut ilo palvella jo vuosia suomalaisia yritysasiakkaita erilaisissa viinitarpeissa. Olemme erikoistuneet auttamaan viinivalinnoissa, oli kyse suurista yritysjuhlista tai intiimistä tapahtumasta, jossa viinivalinnoilla on erityinen merkitys.


Yrityksemme sijaitsee Tallinnassa ja on rekisteröity Viroon, mutta asiakaspalvelumme palvelee suomeksi tuntien hyvin kummankin maan yritysmyynnin salaisuudet. Yrityksemme tunnetaan arvostettuna, veroista huolehtivana toimijana. Palvelemme kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaita laatuviinien toimituksissa toisissa EU-maissa toimiville yrityksille. Vastaamme siitä, että sinun ei tarvitse opetella juridisia säädöksiä viinien ostamisesta vaan voit antaa asiantuntijoiden huolehtia byrokratiasta.

Herkullisia pieniä suupaloja viinien kera

Viinit tapahtumiin

Tapahtumien järjestämiseen usein osallistuu useampi henkilö ja kumppani,joka toteuttaa jonkin osa-alueen, kuten ruokatarjoilut tai ohjelman, johon on sovittu tarkemmat aikataulut ja yksityiskohdat. Tapahtumasta vastaavan ei tarvitse kuitenkaan olla ammattilainen valitessaan näihin sopivia viinejä. Ottamalla yhteyden asiantuntijoihimme, jotka pitkän kokemuksen kautta pystyvät rakentamaan ehdotukset juotavista, pääset järjestelyissä nopeasti eteenpäin. Tilaisuuden ajankohta, paikka, osallistujamäärä ja luonne sekä mahdollinen menuehdotus ovat perustietoja, joiden pohjalta saat räätälöidyt viiniehdotukset ja vinkkejä tarvittaviin tilausmääriin. Mikäli kaipaat vinkkejä esimerkiksi tietyille ruoille, niin asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sopivat viiniparitukset tai voit verkkokaupan etusivulta Ruoka & Viini -valikosta saada ideoita jo hyvin kuratoidusta valikoimasta. Kannattaa myös lukea toinen blogimme Vinkit juhlien järjestämiseen

Kun ehdotus on hyväksytty asiakkaalla, asiakaspalvelumme selvittää parhaan mahdollisen tavan toimittaa tilatut tuotteet tapahtumaan yhdessä tapahtuman järjestäjän kanssa. Nopeat kuriirikuljetukset suoraan tapahtumapaikalle onnistuvat luotettavien kuljetuskumppniemme kautta. Kannattaa kuitenkin huomoida juotavien suositeltavat tarjoilulämpötilat ja kuinka kauan olisi syytä antaa viinien viilentyä, jotta ne olisivat optimaaliset itse tilaisuudessa toimitusaikaa suunnitellessa.

Tasting-tilaisuuksia yrityksille

Ohjelmanumerona viinimaistajaiset ja tasting-tilaisuudet ovat olleet pidempään suosittuja esimerkiksi henkilöstöilloissa tai pienimuotoisemmissa asiakastapahtumissa. Nämä vaativat hieman enemmän järjestelyitä ja resursseja, mutta luonnollisesti kokeneiden asiantuntijoiden kanssa näistä tulee onnistuneita ja palkitsevia tilaisuuksia, jotka muistetaan pitkään.

Bottlescoutsilla on itsellään Tallinnassa Studio, jossa voi toteuttaa pienen ryhmän ( max 10 henkilöä) viinimaistajaiset pyytämällä tästä tarjouksen haluamalleen päivälle ja henkilömäärälle. Tilaisuuden voi myös toteuttaa omissa tai muissa sopivissa tiloissa, jolloin tarjoamme osaavan asiantuntijan luennoijaksi ja mahtavat maisteltavat viinit teeman mukaisesti. Oikeastaan tässä luovat ideat ja ammattilaisten kokemus löytävät nopeasti toisensa, mikäli vaan ajankohta tasting-tilaisuudelle on vapaana.


Yrityslahjat
Bottlescoutsin valikoimasta löydät ilahduttavat ja laadukkaat viinilahjat niin henkilökunnan lahjaksi kuin kumppaneillesi tai asiakkaillesi. Voimme toimittaa myös yritysilmeenne mukaisia lahjapakkauksia tai -kasseja, joilla personoit lahjan erottumaan edukseen. Tulemme aina syksyisin rakentamaan erillisen joululahjaviinit -valikoiman, josta kerromme sesongin alkaessa tarkemmin kaikille rekisteröityneille yritysasiakkaillemme erikseen.


Jos kiinnostuit enemmän nyt yrityksenne puolesta löytämään asiantuntevan kumppanin viinien parista, niin käy rekisteröitymässä yritysasiakkaaksi täällä!


Näytä kaikki