Lahjakortit

Nyt verkkokaupastamme saa myös lahjakortteja!  

Verkkokaupan ostoksiin käyvä lahjakortti on mainio tapa kun haluat yllättää lahjan saajan, mutta et halua valita viiniä hänen puolestaan.

Voit tilata lahjakortit haluamillesi viiniystäville valitsemalla sopivan lahjakortin, ilmoittamalla vastaanottajan sähköpostin ja kirjoittamalla mukaan haluamasi personoidun viestin. Siirry sen jälkeen kassasivulle, anna omat tilaajatietosi ja maksa tilauksesi.

Verkkokauppamme vahvistaa maksusuorituksen jälkeen ostajalle tilauksen ja lähettää lahjakortin suoraan sen saajalle sähköpostiin.

Voit tilata useamman lahjakortin samassa tilauksessa lisäämällä kunkin saajan sähköpostiosoitteen tilaukseesi.  Ethän lisää viinejä tähän tilaukseen, sillä lahjakorteissa on ainoastaan sähköinen toimitustapa mahdollinen.

Lahjakortin saaja voi ostaa verkkokaupastamme haluamiaan tuotteita normaalisti ja käyttää kassalla maksuna lahjakorttia. Jos ostos ei kuluta koko lahjakorttia kerralla, voi jäljelle jääneen osuuden hyödyntää myöhemmissä ostoissa. Vastaavasti, jos ostoskori ylittää lahjakortin arvon, voi lopun ostoksesta maksaa millä tahansa tarjolla olevalla maksutavalla (esim. verkkopankit, luottokortit Visa/Mastercard, Paypal).

Näytetään kaikki 3 tulosta