Yrityksille

Bottlescouts tarjoaa kattavan viinivalikoiman yrityksenne tilaisuuksiin sekä asiakaslahjoiksi.

Rekisteröi itsellesi yritysasiakkaan käyttäjätunnukset -Olemme Sinuun yhteydessä palvellaksemme parhaiten yrityksesi tarpeita!

REKISTERÖI YRITYKSESI

Tervetuloa yritysasiakas

Bottlescouts tunnetaan arvostettuna  vähittäis- ja tukkumyyjänä Virossa sekä vastuullista, veroista huolehtivana etämyyjänä kuluttajille toisiin EU-maihin., kuten Suomeen.

Palvelemme myös yritysasiakkaita ammattitaidolla EU yhteisömyynnin mukaisesti, eli laatuviinien toimituksissa toisissa EU-maissa toimiville yrityksille. Tässä toiminnassaan huolehdimme asiakasyritysten puolesta valmisteveroista asiointivaltuuden avulla.

Voit rekisteröidä itsesi yritysasiakkaaksi ja ostaa laadukkaita viinejä suoraan verkkokaupastamme tai pyytää asiantuntijamme olemaan sinuun yhteydessä räätälöityjen viinitarpeidesi toteuttamiseksi.

Ensi kertaa yritysasiakkaana verkkokaupassa

Aktivoidaksesi yrityksellesi asiakkuuden, aloita täyttämällä rekisteröintilomake tästä

Rekisteröintiin tarvitaan:

Asiakaspalvelumme käsittelee yritysasiakkaan rekisteröinnin ja on yhteydessä käsitelläkseen alkoholi- ja juomapakkausverohin liittyvät valtuudet.

Jos yrityksellä on tarve eri toimitusosoitteisiin / yhteyshenkilöille, asiakaspalvelumme käy läpi yhteiset laskutus- ja toimitustiedot ja asiakastunnukset kanssanne toimipisteittäin.

Kun käyttäjätunnukset on aktivoitu, voi yrityksen yhteyshenkilö tilata verkkokaupasta yrityshinnoin ja sovitulla laskutustavalla. Yritys voi myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse kaikissa tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Miten yritysasiakkuus eroaa kuluttajana ostamisesta?

Alkoholi- ja juomapakkausverot ilmoitetaan suoraan yrityksen nimissä

Myydyissämme viineissä on hinnoiteltu mukaan Suomen alkoholi- ja juomapakkausverot valmiiksi. Yrityksen ostaessa näitä alkoholi- ja juomapakkausverot tulee ilmoittaa erikseen Suomen verohallinnolle, mutta me tarjoamme tähän palvelun, jossa Sinun ei tarvitse osata tehdä näitä ilmoituksia. Yrityksen tulee vain antaa asiointivaltuus näistä veroedustajallemme Prodeca Oy:lle.

Rekisteröidessäsi asiakkuuttasi ilmoita yrityksenne yhteyshenkilö, jolle voimme ohjata asiointivaltuuspyynnön veroedustajamme kautta. Valtuuden antaminen onnistuu sähköisesti suomi.fi-portaalin kautta omilla pankkitunnuksilla. Kannattaa huomioida, että asiointivaltuuden antamiseen vaaditaan yrityksen virallinen edustaja, jolla on nimenkirjoitusoikeus.

Valtuutta voidaan käyttää kaikkiin sen voimassaoloaikana tehtyihin tilauksiin, joten suosittelemme pitämään valtuuden voimassa pidempäänkin, jolloin mahdollisten lisätilausten osalta ei samaa prosessia tarvitse uusia.

Valtuus kattaa myös EU:n alueella ilmoitettavat valmisteverollisten tuotteiden vastaanotot EMCS järjestelmässä, joten asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia verohallinnolle tehtävistä ilmoituksista, mutta ne ovat nähtävissä omavero.fi -palvelussa yhtiön omilla sivuilla.

Yritysten maksutavat

Kun yrityksesi on aktivoitu verkkokaupassa yritysasiakkaaksi, voit kirjautuessasi tunnuksilla sisään valita ostatko henkilökohtaisesti kuluttajana vai yrityksesi nimissä. Yritystunnuksien ollessa voimassa, maksutapoihin on lisätty myös suora laskutus normaalien maksuehtojen mukaan. Mikäli laskutuksesi on mahdollista tehdä verkkolaskutuksena, lähetämme laskut suoraan OVT-tunnukselle Finvoice-verkkolaskutuspalvelun kautta.

ALV käsittely yritysasiakkaiden tilauksissa

Yrityksen rekisteröinnin yhteydessä tarkistetaan, onko yrityksellänne aktiivinen ALV tunnus voimassa. Tuotteiden laskutus tapahtuu liiketoiminnastaan arvonlisäverovelvollisille yhtiöille EU yhteisömyynnin mukaisesti 0% alv-kannalla.

Mikäli alkoholituotteet tulevat eduskäyttöön, näistä tulee ilmoittaa alv käänteisesti omassa veroilmoituksessa. Lisätietoja alv:n edustuskäytöstä ja käänteisestä verotuksesta saa www.vero.fi sivuilta.