Yrityksille

Bottlescouts tarjoaa kattavan viinivalikoiman yrityksenne tilaisuuksiin sekä asiakaslahjoiksi.

Rekisteröi itsellesi yritysasiakkaan käyttäjätunnukset

Rekisteröi yrityksesi

Yleistä yritysmyynnistä

Bottlescouts tunnetaan arvostettuna  vähittäis- ja tukkumyyjänä Virossa sekä vastuullista, veroista huolehtivana etämyyjänä kuluttajille toisiin EU-maihin., kuten Suomeen.

Yhtiö palvelee myös yritysasiakkaita ammattitaidolla EU yhteisömyynnin mukaisesti, eli laatuviinien toimituksissa toisissa EU-maissa toimiville yrityksille. Tässä toiminnassaan se huolehtii asiakasyritysten puolesta valmisteveroista asiointivaltuuden avulla. Lue tästä lisää miten voit rekisteröidä yritysasiakkaaksi ja ostaa laadukkaita viinejä kaupastamme

Ensi kertaa yritysasiakkaana

Yritysasiakkaan tulee rekisteröityä joko ottamalla yhteyttä sähköpostitse Bottlescoutsin asiakaspalveluun tai täyttämällä rekisteröintilomake

Rekisteröintiin tarvitaan:

Asiakaspalvelumme käsittelee yritysasiakkaan rekisteröinnin ja on yhteydessä käsitelläkseen alkoholi- ja juomapakkausverohin liittyvät valtuudet.

Jos yrityksellä on tarve eri toimitusosoitteisiin / yhteyshenkilöille, asiakaspalvelumme käy läpi yhteiset laskutus- ja toimitustiedot ja asiakastunnukset kanssanne toimipisteittäin.

Kun käyttäjätunnukset on aktivoitu, voi yrityksen yhteyshenkilö tilata verkkokaupasta yrityshinnoin ja sovitulla laskutustavalla. Yritys voi myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse kaikissa tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Alkoholi- ja juomapakkausverot

Yrityksen alkoholi- ja juomapakkausverot tulee ilmoittaa erikseen Suomen verohallinnolle. Yrityksen tulee antaa asiointivaltuus näistä veroedustajallemme Prodeca Oy:lle. Tämän yritys voi antaa yksinkertaisella valtuusilmoituksella www.suomi.fi portaalin  kautta annettujen ohjeiden mukaan.

Kannattaa huomioida, että asiointivaltuuden antamiseen vaaditaan yrityksen virallinen edustaja, jolla on nimenkirjoitusoikeus.

Valtuutta voidaan käyttää kaikkiin sen voimassaoloaikana tehtyihin tilauksiin, joten suosittelemme pitämään valtuuden voimassa pidempäänkin, jolloin mahdollisten lisätilausten osalta ei samaa prosessia tarvitse uusia.

Valtuus kattaa myös EU:n alueella ilmoitettavat valmisteverollisten tuotteiden vastaanotot EMCS järjestelmässä, joten asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia verohallinnolle tehtävistä ilmoituksista, mutta ne ovat nähtävissä omavero.fi -palvelussa yhtiön omilla sivuilla.

ALV käsittely yritysasiakkaiden tilauksissa

Yrityksen rekisteröinnin yhteydessä tarkistetaan, onko yrityksellänne aktiivinen ALV tunnus voimassa. Tuotteiden laskutus tapahtuu liiketoiminnastaan arvonlisäverovelvollisille yhtiöille EU yhteisömyynnin mukaisesti 0% alv-kannalla.

Mikäli alkoholituotteet tulevat eduskäyttöön, näistä tulee ilmoittaa alv käänteisesti omassa veroilmoituksessa. Lisätietoja alv:n edustuskäytöstä ja käänteisestä verotuksesta saa www.vero.fi sivuilta.