Toimitustavat

Bottlescouts toimii laillisena etämyyjänä, joka avustaa kuljetusten ostamisessa verkkokauppansa kautta. Logistiikkakumppanit tarjoavat useita vaihtoehtoja viinien kuljetukseen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pienemmissä tilauksissa viinit pakataan erillisiin 6- tai 12- pullon kuljetuslaatikoihin turvataksemme helposti rikkoutuvan lähetyksen tulemaan perille ehjänä ja siistinä. Maksimimäärä pakettitoimituksiin on 60 pulloa ( 5 x 12 pullon laatikko).

Isommat lavakuljetukset pakataan tavarantoimittajien omiin pakkausmateriaaleihin ja sopivankokoisiin lavoihin, joiden palauttaminen onnistuu jättämällä lavat kuljettajalle toimituksen yhteydessä.

Kuljetusvaihtoehdot kuluttajille ja yrityksille Suomeen

Kotiin tai yksityisosoitteeseen voit tilata ”Kotijakelu”– kuljetuksen, joka kulkee Matkahuollon jakelussa. Tilaus luovutetaan varastolta keräilystä seuraavana päivänä ja on seurattavissa https://www.matkahuolto.fi/seuranta saamallasi seurantatunnuksella.

Kun lähetys on jakeluterminaalissa, vastaanottaja saa tekstiviestin, jossa voi sopia tarkemmin toimitusajankohdan – lähetys toimitetaan perille vasta kun tuo on vahvistettu.

Matkahuolto Kotijakelu-kuljetuksessa on lisänä Henkilökohtaisesti luovutettava -palvelu: Lähetys luovutetaan vain lähetykseen merkitylle vastaanottajalle ja luovutushetkellä tarkistetaan virallisesta, kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, että vastaanottaja on täysi-ikäinen. Henkilökohtaisesti luovutettavia lähetyksiä ei luovuteta päihtyneille henkilöille.

HINNAT Kotijakelu (sis alv 24%)

Matkahuollon maksimi kuljetusmäärä kotiinkuljetukselle on 60 ploa = 5 x 12 plon laatikkoa.

Yrityksille tai yritysosoitteeseen toimitukset kulkevat ”Jako yrityksille”-kuljetuksella, joka on myös Matkahuollon jakelun kautta. Tilaus luovutetaan varastolta keräilystä seuraavana päivänä ja on seurattavissa https://www.matkahuolto.fi/seuranta saamallasi seurantatunnuksella.

”Jako yrityksille”-paketti toimitetaan perille vastaanottajan osoitteeseen arkisin klo 8-16 välisenä aikana ilman erillistä ilmoitusta vastaanottajalle. 

HINNAT Jako yrityksille (sis alv 0%)

Matkahuollon maksimi kuljetusmäärä Jako yrityksille on 60 ploa = 5 x 12 plon laatikkoa.

Huom,Mikäli asiakas ei vastaanota lähetystä Matkahollon ilmoittaman jakeluajan puitteissa, paketti palautuu lähettäjälle ja uudelleen toimituksen järjestelyistä tulee lisäkulut asiakkaan maksettavaksi.

Kuriirikuljetus on Etelä Suomen Kuriiripalvelun räätälöity kuriiritoimitus tarkemmin sovittaviin kuljetuksiin ja isompiin lavatoimituksiin. Tilauksen toimitusajankohta sovitaan haluamallenne päivälle ja ajankohdalle. Jakelut voi tapahtua arkisin 8-17 välisenä aikana. Kuljettaja on erikseen yhteydessä ennen toimitusta puhelimitse.

KULJETUSHINNAT ( sis alv 24%)

Nouto Bottlescouts studiolta

Jos valitset toimitustavaksi Nouto studiolta , tilaus kerätään päävarastolla tilauksesta seuraavana päivänä ja toimitetaan sitä seuraavana arkipäivänä klo 14:00 mennessä. Asiakaspalvelumme on erikseen yhteydessä vastaanottajaan, kun lähetys on saapunut studiolle.

Kuljetusvaihtoehdot Virossa

Virossa tilaus toimitetaan ensisijaisesti noudettavaksi Bottlescoutsin Studiolta (Mere pst 8, 10111 Tallinna). Lisäksi on saatavilla

Itella Home Delivery -kuljetuspalvelu

Räätälöidyt kuriirikuljetukset valikoitujen kumppanien kautta Virossa toimitetaan mm. Alpi Eesti, DeliveryServicen kuljetuspalveluilla 

Näistä lisätietoa saa asiakaspalvelustamme

Kuljetukset muihin EU maihin

Muihin EU alueen maihin toimitamme tilaukset vain asiakkaan itsensä valitseman kuljetuskumppanin kautta etäostona. Tällöin tilaus tulee tehdä noutotilauksena verkkokaupasta ja olla yhteydessä asiakaspalveluumme erikseen jatkotoimitusten osalta.