Viinimaistelu Tallinnassa – Vieraile Bottlescouts Studiolla!

Tiesitkö, että Bottlescoutsilla on Tallinnassa viihtyisä studio, joka palvelee sekä verkkokaupan noutopisteenä että myös valikoitujen viinien esittelytilana? Studio sijaitsee ihan Tallinnan keskustassa, Rotermannin alueella, osoitteessa Mere puiestee 8.

Toteutamme rentoja, asiantuntevia viinitastingeja niin yksityisryhmille ja viiniseuroille kuin yrityksille räätälöityinä tapahtumina, jossa viiniasiantuntijamme rakentaa 1-2 tunnin viinimaistelutilaisuuden sovittujen teemojen parissa. Studioomme mahtuu 12 osallistujaa kerralla, ja viinien kera tarjoilemme mielellämme pientä purtavaa täydentääksemme makuelämyksiä.

Mitä viinimaisteluun kuuluu?

Teemme aina räätälöidyn tarjouksen tilaisuudesta, jossa sovimme yhdessä seuraavista asioista:

  • Ajankohta
  • Osallistujamäärä
  • Teema (esim. rypäle, alue tai kategoria kuten esimerkiksi samppanjat)
  • Maisteltavat viinit
  • Muu tarjoilu (esim. tapas)
  • Kieli (suomi, ruotsi, viro, englanti)

Kim Moliis viinien salojen parissa Studiolla

Maistelutilaisuuden yhteydessä on mahdollista myös ostaa viinejä mukaan studion esittelytilasta, tai tilata viinejä ennakkoon verkkokaupasta noudettavaksi viinimaistelun yhteyteen. Ennakkotilaus tulee lähettää kolme arkipäivää ennen tilaisuutta verkkokauppaan, sillä se toimitetaan studiolle päävarastoltamme valmiiksi pakattuna lähetyksenä. Huomaathan, että valikoima studiollamme on verkkokauppaamme verrattuna pienempi.

Viinimaistelu muissa tiloissa

Jos ryhmäsi on isompi kuin 12 henkilöä, tai haluat toteuttaa tastingin muualla kuin studiollamme, voimme räätälöidä tilaisuuden myös joko yhteistyökumppaniemme kabinettitiloihin, valikoituihin ravintoloihin tai asiakkaan omiin tiloihin. Tällaisissa tapauksissa huomioimme järjestelyjen räätälöinnissä mm. lasit, sylkykupit, tarjoiluastiat, sekä muut tarjoilut jo tarjousvaiheessa.

Kiinnostuitko asiantuntijamme ohjaamasta viinimaistelusta? Ole asiakaspalveluumme yhteydessä ja kysy tarjoustamme viihtyisään viinimaisteluun!


Näytä kaikki