Kate Arnold Wines – Puhdasta maaseutuelämää ja laatuviiniä

Uutuustuottajamme Kate Arnold Wines perustettiin vuonna 2017 Jean ja Kate Arnoldin toimesta. Vaikka kyseessä on ensimmäisen sukupolven tuottaja on tekijöillä takanaan mittava ura viinien ja markkinoinnin parissa. Kate Arnold vietti lapsuutensa Ohiossa lammasfarmilla ja rakkaus luonnomukaiseen maaseutuelämään syntyi sen aikaisista kokoemuksista. Tavatessaan Jean Arnoldin, molempien intohimo viiniin ja maaseutuun löysi konkreettisen muodon yhteisen viinitilan muodossa. Jean Arnoldilla on yli 30 vuoden ura viinien parissa. Jean tunnettiin myös Suomessa E&J Gallo-yhtiön pohjoismaiden ja Saksan myyntijohtajana ja sittemmin Jeanin ura vei hänet Don Sebastiani & Sons yhtiön myyntitehtäviin Yhdysvalloissa.

Kate Arnoldin viinitalon ajatuksena on tuottaa rypäle- ja aluetyypillisiä viinejä, joiden valmistus on puhdasta, läpinäkyvää ja manipuloimatonta. Nautittavuus ja hyvä hinta-laatusuhde ovat myös tärkeitä elementtejä talon viinien kysynnälle ja arvostukselle laatutietoisten asiakkaiden parissa. Kate Arnoldin talo ei ole varsinainen viljelijätuottaja vaan rypäleet tulevat nimettyjen viljelijöiden tarhoilta Oregonista, Kaliforniasta sekä Washington Statesta, pääfokuksen ollessa Oregonin silkkisissä ja harmonisissa Pinot Noireissa. Kate Arnold totesi haastattelussa, että heille tärkeää on ”farm to taste attitude” alleviivaamaan heidän rakkauttaan maaseutua ja luonnollista laatua kohtaan. Säännöllisenä apunaan viinitalolla on nuoria opiskelijoita, jotka pääsevät kädestä pitäen harjoittelemaan ja oppimaan töitä pienehkössä viinitalossa. Viinitalossa on myös avustamassa Kate ja Jeanin tytär Leila.

Kate Arnoldin viinejä voimme lämpimästi suositella kaikille viinillistä kauneutta ja harmoniaa arvostaville viininystäville.


Näytä kaikki