Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy, tule mukanani juhlimaan!

Nämä Matin ja Tepon suositun kappaleen sanat kuvaavat hyvin Bottlescouts-verkkokaupan talvea ja kevättä. Helmikuun alussa Bottlescouts sai täydellisen faceliftin, jossa verkkokaupan visuaalisuus ja toiminallisuus uudistuivat täysin. Nyt kauppamme viestii sitä tarinallista laadukkuutta ja ajatonta eleganssia, johon pyrimme. Uudistuksen myötä verkkokauppamme palvelee jatkossa myös viron- ja englanninkielisiä asiakkaitamme.

Talven aikana luvassa on viininystäviä varmuudella miellyttäviä lanseerauksia. Lähestyvä pääsiäinen on kevään iso fokus. Tulossa on kypsiä Bordeauxin punaviinejä, ikonisen Château La Nerthen Châteauneuf-du-Pape- ja Côtes du Rhône-viinejä sekä Argentiinan lippulaivatalon, Catena Zapatan punaisia Malbec- ja Cabernet Sauvignon-viinejä. Vahvistamme samalla kohtuuhintaisten viiniemme valikoimaa Italiasta, Itävallasta ja Espanjasta. Näiden ohella palvelemme harrastajia ja keräilijöitä, joille tuomme säännöllisesti pieniä eriä viiniharvinaisuuksia. Luvassa on harvinaisia punaisia ja valkoisia Burgundeja.

Kevään edistyessä ja valon lisääntyessä alkaa roseehammasta kolottaa ja tuommekin tarjolle vahvan valikoiman erihintaisia vaihtoehtoja. Loppukevääseen kuuluu luonnollisesti kuplajuomat ja Samppanjavalikoimamme tulee kokemaan uudistumista ja laajentumista.

Kaiken ytimessä on tarkka kuratointi, välttäen yhdentekeviä viinejä. Pidämme ”katseen pallossa” fokusoimalla laatuun kaikissa hintaluokissa. Jokaisella viinillä ja tuottajalla on tarkoituksensa ja paikkansa – ne on valittu asiakkaitamme varten aina syystä.

Nautinnollista viinitalvea ja pian saapuvaa kevättä!

Kim Moliis


Näytä kaikki

Lue myös