Uudistunut Bottlescouts

Bottlescoutsin ilme ja sivusto ovat uudistuneet- viineihin suhtaudutaan edelleen samalla intohimolla

Bottlecoutsilla on kuratoitu laatuviinejä asiakkaille jo vuodesta 2009 lähtien. Verkkokauppa on nyt uudistunut ja brändi saanut samalla uuden laatua ja hillittyä charmia henkivän ilmeen. 

Viinivalikoimamme on vuosien varrella rakentunut kiinnostavien tuottajien ja heidän tarinoidensa ympärille, ja verkkokauppa on aina pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen kutkuttavia uutuuksia. Bottlescoutsin viinivalikoimasta vastaava Kim Moliis jatkaa edelleen samalla innolla ja asiantuntemuksella takuuvarmaa linjaa ja lupaa laadukkaista viineistä kiinnostuneille myös toivottuja uutuuksia mm. Bordeaux’sta, Rhônesta, Itävallasta ja Argentiinan Mendozasta. “Vaikka ilmeemme on raikastunut ja verkkokauppamme valjastettu palvelemaan ketterämmin, on tehtävänämme yhä edelleen tuoda kuluttajille ja yritysasiakkaille luotettavasti laadukkaita, toiveisiin sopivia viinejä vaivattomasti ja vastuullisesti, vaikka ihan kotiovelle asti”, kertoo Kim.

Bottlescoutsin uudesta ilmeestä on vastannut Doof Creative ja verkkokaupan digitaalisesta toteutuksesta Kaimana

Uudistuksen kunniaksi Bottlescouts on koonnut yhteen upean kokoelman toscanalaisen Candiallen pitkään kellarikypsytettyjä Ciclope-viinejä. “Nämä viinit ovat kerrassaan upeita, suomalaisen Jarkko Peräsen ja hänen puolisonsa Josephinin tuottamia helmiä Chianti Classicon alueelta, Panzanon kylästä”, tarinoi Kim. Nauti näitä kypsiä toscanalaisia punaviinejä kypsien juustojen ja tulevan pääsiäisen karitsaherkkujen kanssa. Tilaa kuuden pullon Candialle Ciclope -paketti täältä


Näytä kaikki