Etämyynnistä

Bottlescouts -luotettava ja vastuullinen etämyyjä

Alkoholin tilaaminen verkkokaupoista puhututtaa jälleen. Verohallinto ja Tulli tehostivat ulkomaisista verkkokaupoista ostetun alkoholin valvontaa loppuvuodesta ja oikeudessa on käsitelty tapauksia, joissa ulkomailta toimittavien yhtiöiden toimintaa on tutkittu sekä alkoholilain että verotuksen puolelta. Tämä on tarkoittanut monelle verkosta alkoholia tilaavalle kuluttajalle epävarmuutta ja huolta ostamisen laillisuudesta.

Mediassa on tuotu esiin nyt viimeisimmät etämyyntiin liittyvät oikeuden päätökset, EU komission tekemän Suomeen kohdistuvan Pilot-käsittelyn sekä yleisen syyttäjän näkemykset, jotka linjaavat alkoholin ostamisen ulkomaalaiselta verkkokaupalta olevan laillista, joko etämyyntiä tai etäostoa, mutta verojen maksuista tulee vastata tavaran vastaanottomaan maksujen mukaisesti.

Jo vuodesta 2009 lähtien toiminut Bottlescouts on alan pioneeri, ja jo alusta saakka liiketoimintaa on tehty lainmukaisesti sekä läpinäkyvästi. Asiakkaittemme ei tarvitse itse huolehtia tilauksen veroilmoituksista tai maksuista. Asianmukaiset alkoholi- ja valmisteverot on tilitetty meidän toimestamme Suomeen ja verkkokaupan ostoskorin loppusumma on se summa, joka kuluttajalle jää maksettavaksi, eikä yllätyksiä ole tiedossa.

”Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa palveluumme ja että asiointi on mahdollisimman vaivatonta”, painottaa Bottlescoutsin viinivalikoimasta vastaava Kim Moliis.

”Bottlescouts.com verkkokaupasta tilattaessa ei tarvitse jännittää, saapuuko paketti perille vai ei, sillä tieto verojen maksusta kulkee pakettien mukana rajan yli, ja niin paperityöt kuin verojen maksut hoidetaan 100%:sti”, lisää Bottlescoutsin veroprosesseista vastaava Petra Anttila.

Jos Sinua kiinnostavat näihin liittyvät uutisoinnit, voit lukea näistä lisää seuraavista linkeistä:


      Näytä kaikki