Kevät ja kuohuviini, mikä pari!

Kevät on värikkäiden sävyjen ja raikkaiden kuplien aikaa. Vappu lienee se kevään juhlavin kohokohta, ja yksi mainioista tavoista juhlistaa vuodenajan iloista henkeä on kippistää lasillisella kuohuviiniä. Olitpa sitten nauttimassa vappubrunssista puistossa, järjestämässä puutarhajuhlia, tai yksinkertaisesti nauttimassa rauhallisesta illasta kotiterassilla, löydät Bottlescoutsilta kätevästi vapun juhlajuomat ja kuplat kevääseen.

Tässä muutamia Bottlescoutsin kuohuviinisuosituksia piristämään keväisiä hetkiä:

Prosecco
Italian Veneton alueelta peräisin oleva prosecco tunnetaan eloisista kuplistaan ja hedelmäisestä makupaletistaan. Sen vihreän omenan, päärynän ja sitruksen sävyt tekevät juomasta erinomaisen valinnan aurinkoisen iltapäivän brunssille tai leppoisalle terassilounaalle.

Cava
Kataloniasta, Espanjasta, peräisin oleva cava tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Perinteistä menetelmää käyttäen valmistettu cava tarjoaa raikkaan hapokkuuden ja herkät kuplat, mikä tekee siitä ihanteellisen parin merenelävien kanssa tai aperitiiviksi ennen juhla-ateriaa.

Samppanja
Yksikään kuohuviinisuosituslista ei olisi täydellinen ilman samppanjaa. Valitsetpa sitten tunnetun talon tai pienen tuottajan, on samppanja elegantti ja juhlava juoma. Sen paahteiset aromit, briossin ja hedelmien hienostuneet maut sekä upeat kuplat luovat ylellisen valinnan erityisiin hetkiin.

Crémant
Ranskan eri alueilta peräisin oleva crémant tarjoaa herkullisen vaihtoehdon yleensä hyvin kohtuullisella hinnalla. Alueet Crémant d’Alsacesta Crémant de Loireen tuovat oman ainutlaatuisen luonteensa viiniin ja monipuolisen valikoiman tyylejä tutkittavaksi. Raikas, virkistävä ja monikäyttöinen crémant sopii mainiosti rentoihin juhlahetkiin ja kevyiden kevätruokien seuralaiseksi.

Rosékuohuviini
Roséviinit ovat varma kevään merkki! Kevät kutsuu herkkien vaaleanpunaisten sävyjen pariin, mikä tekee rosékuohuviineistä oivallisen valinnan. Olipa kyseessä sitten rosésamppanja tai vaikkapa prosecco, luovat herkät hedelmien ja marjojen aromit elävän hapokkuuden, ja lempeiden kuplien yhdistelmä luo virkistävän ja keväisen juomakokemuksen. Hittivinkki kevään ja kesän ruokahetkiin ulkoilmassa tai auringonlaskun seuraamiseen.

Alkoholittomat kuohuviinit
On huomaavaista muistaa vieraita myös alkoholittomilla vaihtoehdoilla. Nykyään on markkinoilla hyvin miellyttäviä alkoholittomia kuohuviinejä, joilla on ilo juhlistaa kevään juhlia. Laadukas kuohuviini cava-tuottaja Vilarnaulta on suosikkimme!

Valitessasi kuohuviiniä keväisiin juhliisi huomioi tilaisuuden luonne, vieraiden määrä ja mieltymykset sekä tarjoiltavat ruoat. Yhdestä 75 cl kuohuviinipullosta saat lasilliset kuudelle henkilölle. Mikäli kaipaat täsmäsuosituksia tietylle ruoalle tai olet järjestämässä isompia juhlia, niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme viinivalinnoissasi.

Olipa valintasi sitten klassinen samppanja tai trendikäs crémant, tuovat kuohuviinin ilmava keveys ja juhlavat kuplat sopivaa säihkettä kevään juhliin. Toivottakaamme kevät tervetulleeksi tyylillä!


Näytä kaikki