Vilarnau Organic Alcohol Free Sparkling 0%

9,62 

Loppu varastosta

Vaaleankeltainen alkoholiton viini, jossa hienot ja pitkäkestoiset kuplat. Raikas, puhtaan hedelmäinen ja tasapainoinen kuohujuoma aperitiiviksi tai noutopöydän yleisjuomaksi. Sokeria noin 40 g/l. Luomutuote.

Vilarnau on nostanut alkoholittomat kuohuviinit uudelle tasolle. Uusimman teknologian ja Vilarnaun oman innovatiivisen tuotantomenetelmän avulla Alkoholi on poistettu viinin alkuperäiset aromit säilyttäen. Garnacha-lajikkeesta valmistettu rosé sisältää 70 % vähemmän kaloreja kuin tavallinen cava.

Castell de Vilarnaun tilalla on tuotettu cavaa jo vuodesta 1948. Vilarnaun viinitarhat sijaitsevat Katalonian sydämessä, Alto Penedèksen alueella Montserrat’n vuorten juurella noin 275 metriä merenpinnan yläpuolella. Kuumat päivät ja viileät yöt saavat köynnökset tuottamaan hedelmäisen konsentroituneita rypäleitä. Vilarnaun missiona on tuottaa maailman parhaat cavat sekä alkoholittomat kuohuviinit luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Vilarnaun arvopohja nojaa vastuulliseen viljelyyn. Koska elanto saadaan viljelysmaasta, sen hyvinvoinnista halutaan pitää kiinni. Mitä paremmin maan ja kasvuympäristön kunnosta huolehditaan, sitä laadukkaampaa satoa köynnökset tuottavat. Päivittäisessä toiminnassa myös fossiilisten polttoaideiden käyttö on minimoitu. Vilarnau esimerkiksi tuottaa tarvitsemaansa energiaa biomassasta ja kierrättää kasteluvettä sadevesien muodostamasta järvestä. Vilarnaulla on Katalonian paikallishallinon myöntämä luonnonmukaisen viljelyn sertifikaatti, joka edellyttää mm. viljelytoimien sopeuttamista vallitseviin luonnonoloihin ja luopumista kemiallisista torjunta-aineista.

Tuotekategoria

,

Maa

Rypäleet

Macabeo, Parellada

Food

Lipittely ja napostelu

Alkoholi %

0%

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795310