Kesän täydelliset makuelämykset löytyvät grilliruoista ja viineistä

Kesä on grillauksen aikaa, ja mikä olisikaan parempaa kuin yhdistää grilliruoat huolella valittuihin viineihin, jotka korostavat ja täydentävät makuja.

Olemme jo oppineet, että oikeastaan mitä ruokia tahansa voi valmistaa grillissä, mutta perinteisesti nautittavimpia hetkiä syntyy mehukkaiden pihvien tiristessä tulisien hiilien päällä ja raikas salaatti odottaa vierellä vielä hetken kun täyteläinen Malbec, tanniininen Tempranillo tai robusti Cabernet Sauvignon punaviini avataan hengittämään ennen sen nauttimista. Tai kun savustettu lohi, uudet perunat ja voi tuodaan pöytään ja kuiva Riesling kaadetaan laseihin ja seurustelu pöytäseurueen kesken kuluneen viikon säästä voi taas alkaa… Pääsitte varmaan jo jyvälle, kuinka makuhermoja kutkutellen voi kirjoittaja yhdistää grillaamisen ja viinivalinnat yksinkertaisten esimerkkien kautta.

Bottlescouts on perinteisesti joka kesä koonnut valikoidut Grilliviinit kokoelmiksi ja tänä vuonna löydät ne Summer Grill -Beef, Chicken tai Seafood 6 -pack nimillä. Tarjolla on mainiot yhdistelmät hinta-laatusuhteeltaan parhaimmista klassikoista ja niiden uusista vuosikerroista. Näiden lisäksi myös Ranskalainen Premium 6 -pack ja Italialaiset valkoviinit -kokoelma ovat mainioita isommankin seurueen nautintoihin.

Grillaaminen on myös paljon enemmän kuin ruoan valmistusta. Se on yhteisöllinen kokemus, joka tuo ihmiset yhteen, luo unohtumattomia muistoja ja vahvistaa sosiaalisia siteitä. Olipa kyseessä perheen kesken vietetty rento ilta tai suuremmat juhlat ystävien kanssa, grillaaminen tarjoaa täydellisen tilaisuuden nauttia yhdessäolosta ja herkullisista makuelämyksistä. Sytytä siis grilli, kutsu läheisesi koolle ja nauti kesän parhaista hetkistä yhdessä!


Näytä kaikki