Zero Riesling Alcohol Free 0,0%, Riffel

16,21 

Loppu varastosta

Hämmästyttävän upea alkoholiton Riesling-viini. Luomu-viljellyt rypäleet on kerätty Rochusbergin kukkulan rinteiltä Rheinhessenin pohjoisimmassa kylässä (Bingen). Alueen maaperä on kvartsiitin ja kalkkikiven sekoitusta. Viini on tuotettu ensin normaalisti valkoviiniksi ja valmiista viinistä on poistettu alkoholi tyhjiötislauksella. Huolellinen viljely ja hedelmäiset tasapainoiset rypäleet ovat tämän alkoholittoman viinin salaisuus yhdessä moitteettoman kellarihygienian kanssa. Hyvän alkoholittoman viinin teko ei todellakaan ole helppoa ja mielestämme tämä on kenties onnistunein tuote markkinoilla. Puhdas, rypäletyypillinen tuoksu, hyvin tunnistettava Riesling. Maku on raikas, puhdas, kevyehkö ja jäännössokeria on pienehkö määrä (33 g/l). Biodynaaminen ja vegaaneille sopiva. Nauti raikkaiden kala- ja kasvisruokien kanssa tai sellaisenaan.

88/100p James Suckling: For an alcohol-free wine this has some nice apple and smoke character on the nose, plus some body on the fresh, medium-dry palate. Refreshing, lemony finish. From organically grown grapes.

Riffelin pieni perheyhtiö sijaitsee Bingenin kaupungin eteläpuolella, Büdesheimin kylässä. Bingenissä Nahe-joki yhdistyy mahtavaan Reiniin. Bingen on Rheinhessenin pohjoisin viinikylä ja Rein-joen vastarannalla kohoavat Rheingaun kuuluisat, etelään viettävät kvartsi- ja liuskekiviset tarhat.Bingenin kuuluisimmat tarhat sijatsevat Binger Rochusberg-kukkulan etelärinteillä ja ne ovat olosuhteiltaan lähes identtiset Rheingaun tarhojen kanssa. Alueen kuuluisin tarha on jyrkkä, etelään viettävä Scharlachberg, jota viljeltiin jo Rooman vallan aikaan, noin 2000 vuotta sitten. Riffel omistaa noin 20 hehtaaria tarhoja ja niistä lähes 6 hehtaaria sijaitsee Scharlachbergin tarhassa.Tuotanto on vuodesta 2012 alkaen ollut täysin biodynaamista ja viinit ovat myös vegaaneille sopivia. Taloa luotsaavat dynaaminen pariskunta Erik ja Carolin Riffel, jonka luotsaamana talo tuottaa perinteisten huippuviinien ohella myös upeaa alkoholitonta Rieslingiä ja raikasta Pet Natia. Tämä on ehdoton huipputalo.

Tuotekategoria

,

Maa

Alue

Food

Kasvisruuat

Alkoholi %

0%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795598