Hecht & Bannier – tinkimätöntä vastuullisuutta laadukkasti

Gregory Hecht ja Francois Bannier ovat antaneet nimensä Hecht & Bannier-viinitalolle, jonka fokus on Etelä-Ranskan viineissä. Aix-en-Provencen kaupungissa päämajaa pitävä talo on pienehkö negociant, joka pääasiassa ostaa rypäleet laadukkailta sopimusviljelijöiltä. Toiminta käynnistyi vuonna 2001, jolloin kaverukset tuottivat noin 4000 pulloa punaviiniä. Talon dynaamisuus on siivittänyt sen vahvaan kasvuun ja arvostukseen.

Catering-bisneksessä aiemmin vaikuttanut Gregory Hecht ja Veuve Cliquotilla ja Charles Heidsieckillä samppanjaa tehnyt Francois Bannier ovat tosissaan laadun tiellä ja viinien korkean teknisen ja aistinvaraisen laadun ohella tuotannon kestävyys ja vastuullisuus ovat toiminnan keskiössä. Talo on yksi harvoja (ja Provencen ainoa) tiukkoja kriteerejä edellyttävän B-corp sertifikaatin omaavia tuottajia. Vuoteen 2025 mennessä talo aikoo olla kokonaan hiilineutraali ja tuotanto 100% luomua. Liikevaihdosta 1% menee ”For the Planet” -liikkeelle. Sitoutuminen vastuullisuuteen ei ole H&B:lle pelkkää sanahelinää vaan koko toimintaa ohjaava aito periaate.

Bottlescoutsin verkkokaupassa on myynnissä Hecht & Bannierin fantastista, välimerellisen suolaisen mineraalista Côtes de Procence Rosé-viiniä sekä 75 cl että 150 cl Magnum pullokoossa. Tutustu myös talon tuottamaan aromikkaaseen Verre de Mentino-valkoviiniin, joka on ihana match grillatulle kalalle ja kasviksille.


Näytä kaikki