Verkkokaupan sähköposteissa viivettä – ongelma korjattu

Päivitys: Palveluntarjoajamme on ilmoittanut, että ongelma on saatu korjattua ja sähköpostit liikkuvat jälleen verkkokaupassamme.

Verkkokauppamme toimii avoimessa Woocommerce-ympäristössä ja valitettavasti siellä käytössä olevassa sähköpostipalvelussa on ilmennyt viime viikolla käyttökatkoksia ja viiveitä.

Jos siis et ole saanut automaattista sähköpostia tilausvahvistuksesta tai tilauksen valmistumisesta, sähköposti on ruuhkautunut ja tulee sinulle viiveellä. Tämä ei vaikuta tilauksen käsittelyyn. Jos maksusi on vahvistunut, tilaus siirtyy toimitusjärjestelmäämme ja varastomme käsittelee tilauksesi normaalisti. Matkahuollon seurantanumerot toimitukselle lähetetään eri sähköpostijärjestelmästä, ja voit seurata lähetystä normaalisti, kun tilauksesi on valmistunut luovutettavaksi kuljetukseen.

Ongelma hankaloittaa myös kirjautumista. Jos olet unohtanut salasanasi, salasanan vaihtoon tarvittava linkki tulee sinulle sähköpostilla, mutta myös tässä palvelussa on valitettavasti viivettä. Voit kuitenkin tehdä viinitilauksesi ilman kirjautumista valitsemalla tuotteet ja siirtymällä ostoskorista kassasivuille täyttämään toimitukseen tarvittavat yhteystiedot.

Palvelun ylläpidosta vastaava kumppanimme on selvittämässä ratkaisua pikimmiten, ja toivomme että saamme viivästyneet viestit liikkeelle vielä tämän tai huomisen päivän aikana.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat vahvistuksen tilauksesta toimitusjärjestelmästämme erikseen.


Näytä kaikki