Woven Loom Whisky

69,89 

Varastossa

Wovenin pieni studio Leithissä, Edinburghissa, sijaitsee vanhalla tekstiilitehtaalla. Sama narratiivi inspiroi Wovenin Peteä, Nickiä ja Duncania viskien blendauksessa, kuin mitä tekstiilien kudonnassa – jatkuva mutta dynaaminen yhdistäminen ja sekoittaminen. Loom on kudottu yhteen mm. Glenrothesin, Strathmillin, Loch Lomondin ja Strathclyden viskeistä. Viimeistelty PX ja ex-bourbon-tynnyreissä.
Loom on eläväinen kuvio makukontrasteja: sitruksenkuorta ja peittävää savua. Sen yksilölliset säikeet yhdistyvät selkeiksi mauiksi muodostaen moniuloitteisen blendiviskin. Loom on Wovenin kunnianosoitus tekstiiliteollisuudelle, joka on Skotlannille yhtä tärkeää ja ominaista, kuin viskintuotanto.
Tuokussa cavaa, kaffirlimeä ja savuisuutta. Trooppisessa maussa mangoa ja sitruunaruohoa. Jälkimaussa valkopippuria ja sitruunankuorta.
Valmistettu 3594 pulloa.

Wovenille blendaaminen on enemmän kuin pelkkä menettely yhdistää nesteitä, se on idea. Blendaus on luovuutta ja yhteistyötä, uuden löytämistä. Blendaaminen on tapa, jolla uudet ideat syntyvät. Woven yhdistelee mahdollisuuksia luoden samalla uutta. Näin syntyy jotain syvempää ja herkullisempaa.

Woven syntyi vuonna 2021 Peterin, Duncanin ja Nickin ajatuksesta, että skottiviski on paljon muutakin, kuin peuransarvia, upeita maisemia, vehreitä nummia ja raikkaita puroja. Skotlanti on paljon muutakin kuin jylhät maisemat ja perinteinen kuva viskistä. Siihen liittyy elinvoimainen muotiskene, kuvataide ja musiikki, ruoka- ja juomakulttuuri.

Woven etsii parhaita viskejä eri puolilta maailmaa. Kun viskit ovat Wovenin studiolla Leithissä, ne ovat kuitenkin kaikki samanarvoisia: tärkeintä on sen, minkälainen on kyseisen viskin kyky myötävaikuttaa lopulliseen kokemukseen. Viskit sekoitetaan ilman, että niiden alkuperä, maine, ikä, kustannus tai bränditarina pääsisivät vaikuttamaan lopputulokseen. Yksinkertaista, mutta epätavanomaista.

Lue lisää www.wovenwhisky.com

Tuotekategoria

,

Maa

Alkoholi %

47,7%VOL

Pullokoko

0.5L

Tuotekoodi: 796047