Woven Hemispheres Whisky

54,80 

Varastossa

Hemispheres on osoitus siitä, että joidenkin asioiden ei pitäisi toimia keskenään, ja silti ne jollain maagisella tavalla sopiva erinomaisesti yhteen. Yksi Skotlannin suurimmista viskintuottajista kohtaa Hemispheres-viskissä pikkuruisen tislaamon Uudesta Seelannista.
Sopivasti savuinen viski on saanut savuisen makunsa Uuden Seelannin erikoisuudesta, Manuka-puusta.
Viski on lisäksi hunajainen, yrttinen ja mausteinen. Tarjoile jääpaloilla ja appelsiininsivulla.

Wovenille blendaaminen on enemmän kuin pelkkä menettely yhdistää nesteitä, se on idea. Blendaus on luovuutta ja yhteistyötä, uuden löytämistä. Blendaaminen on tapa, jolla uudet ideat syntyvät. Woven yhdistelee mahdollisuuksia luoden samalla uutta. Näin syntyy jotain syvempää ja herkullisempaa.

Woven syntyi vuonna 2021 Peterin, Duncanin ja Nickin ajatuksesta, että skottiviski on paljon muutakin, kuin peuransarvia, upeita maisemia, vehreitä nummia ja raikkaita puroja. Skotlanti on paljon muutakin kuin jylhät maisemat ja perinteinen kuva viskistä. Siihen liittyy elinvoimainen muotiskene, kuvataide ja musiikki, ruoka- ja juomakulttuuri.

Woven etsii parhaita viskejä eri puolilta maailmaa. Kun viskit ovat Wovenin studiolla Leithissä, ne ovat kuitenkin kaikki samanarvoisia: tärkeintä on sen, minkälainen on kyseisen viskin kyky myötävaikuttaa lopulliseen kokemukseen. Viskit sekoitetaan ilman, että niiden alkuperä, maine, ikä, kustannus tai bränditarina pääsisivät vaikuttamaan lopputulokseen. Yksinkertaista, mutta epätavanomaista.

Lue lisää www.wovenwhisky.com

Tuotekategoria

,

Maa

Alkoholi %

51,4%VOL

Pullokoko

0.5L

Tuotekoodi: 796048