Montelvini Promosso Prosecco Extra Dry DOC

14,69 

Varastossa

Kevään ja kesän juhlajuomana laadukas MontelviniProsecco Promosso Extra Dry DOC sopii aperitiiviksi , pienten suolaisten alkupalojen sekä erilaisiin cocktaileihin. Montelvini Promosso Extra Dry DOC on valmistettu perinteisesti Glera rypälelajikkeesta joka on yksi Italian vanhimpia rypälelajikkeita.

Ihastuttava prosecco viini on läpinäkyvän oljenkeltainen. Siinä on raikas, selkeä hedelmäinen tuoksu. Maussa erottuvat akasian kukat, vihreät omenat, sitrushedelmät ja kanervahunaja. Eläväinen, pienillä kuplilla varustettu ja hyvin tasapainoinen.

Montelvini on Serenan perheen omistama viinitalo Pohjois-Italiassa. Sen perinteet ulottuvat aina vuoteen 1881 asti, ja tällä hetkellä talon johtoportaassa on jo perheen viides sukupolvi. Montelvinin arvoihin kuuluvat perinteisten viininvalmistusmenetelmien kunnioittaminen ja nykyaikaisen tietotaidon hyödyntäminen. Yhtiölle on hiljattain myönnetty merkittävä Equalitas sertifiointi vastuullisen tuotannon ansioista.

Montelvini on Serenan perheen omistama viinitalo Pohjois-Italiassa. Sen perinteet ulottuvat aina vuoteen 1881 asti, ja tällä hetkellä talon johtoportaassa on jo perheen viides sukupolvi. Nykyisen toimitusjohtajan Armando Serenan poika Alberto työskentee myyntijohtajana, ja Sarah-tyttären vastuulla on yrityksen viestintä ja markkinointi. Montelvinin arvoihin kuuluvat perinteisten viininvalmistusmenetelmien kunnioittaminen ja nykyaikaisen tietotaidon hyödyntäminen. Yhtiölle on hiljattain myönnetty merkittävä Equalitas sertifiointi vastuullisen tuotannon ansioista.

Asoloa, jossa suurin osa Montelvinin tarhoista sijaitsee, kutsutaan “sadan horisontin kaupungiksi”, eikä syyttä. Postikorttimaisemia sävyttävät vihreät niityt, kukoistavat viinitarhat, oliivilehdot ja ylväinä kasvavat sypressipuut. Aikojen saatossa monet kuvanveistäjät, taidemaalarit, kirjailijat ja runoilijat ovat asuneet siellä ja tehneet aluetta tunnetuksi. Mutta inspiroivan ja maalauksellisen ympäristön lisäksi Asolo tunnetaan tänä päivänä myös korkealaatuisista DOCG-viineistään, kiitos sora- ja savipohjaisen maaperän sekä lempeän, viininviljelylle otollisen mikroilmaston.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Glera

Food

juhla- ja buffetviinit

Alkoholi %

11,0%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 2217