Kate Arnold Willamette Valley Pinot Noir 2021

31,91 

Varastossa

Tämä upea Pinot Noir tulee eri tarhoilta kuuluisan Willamette Valleyn viinialueelta Oregonista. Alue tuottaa Yhdysvaltojen parhaita Pinot Noireja ja tämä viini ei ole poikkeus. Todella rypäletyypillinen, kypsän punamarjaisa, vadelmainen ja hieman mausteinen Pinot Noir silkkisessä ja tasapainoisessa paketissa. Runsasta hedelmäisyyttä tasapainottaa jäntevä hapokkuus, joka nostaa viinin aromit huippuunsa. Täydellinen viini linturuuille, sienirisotolle, keveämmille juustoille tai mausteisille, grillatuille raakamakkaroille.
94/100p The Tasting Panel

Kate Arnold Wines on käsintuotettuja artesaaniviinejä tuottava viinitalo, jonka taustalla on aviopari Kate & Jean Arnold. Jean Arnold teki aikoinaan pitkän uran E&J Gallo-viinitalon myynti- ja markkinointijohtajana mm Pohjoismaiden alueella ja sittemmin hän työskenteli Don Sebastiani & Sons yrityksessä myyntitehtävissä. Lopulta Jean poistui suuryritysten oravanpyörästä keskittyäkseen pienimuotoiseen artesaanitoimintaan ja tasapainoiseen elämään.

Pariskunnan intohimona on tuottaa mahdollisimman luonnonmukaisia ja puhtaita viinejä, joita on tuotantovaiheessa manipuloitu niin vähän kuin suinkin mahdollista. Talo ostaa rypäleet sopimusviljelijöiltä Oregonista, Kaliforniasta ja Washington Statesta, kullekin lajikkeelle parhaasta kasvupaikasta. Sauvignon Blanc tulee Lake Countysta, Kalifonian rannikolta ja Pinot Noirit mm. Oregonin Willamette Valleysta. Kate Arnoldin viinit ovat todella hyvin tehtyjä ja rypäletyypillisiä. Niissä on lisäksi erinomainen hinta-laatusuhde.

Tuotekategoria

,

Maa

Rypäleet

Pinot Noir

Food

Ankka ja riistalinnut, Sieniruuat

Vuosikerta

2021

Alkoholi %

13,5

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 796034