Earthworks Barossa Shiraz 2021

19,27 

Varastossa

Upean mausteinen Shiraz Barossan laaksosta, Etelä-Australiasta. Viinintekijä Marc Van Halderen (joka vastaa myös Heggies-viinitalon tuotannosta) on tehnyt Barossan perinteitä kunnioittavan, täyteläisen ja mausteisen mutta silkkisen viinin, jonka aromit ovat rypäletyypilliset; luumua, lakritsaa, kypsää mansikkaa, pippuria ja hieman vaniljaa. Tämä on täydellinen viini bbq ribseille tai muille mausteisille possuruuille, grillatulle tummalle lihalle tai syksyn ristaruuille sienten kera. Shirazin luonnollinen hapokkuus ja jäntevyys tuo tarvittavan vastapainon viinin runsaudelle.

Viinin on tuottanut Hill-Smithin perhe, jonka omistuksessa on Australian maineikkaimpia viinitaloja, kuten Yalumba, Jansz tai Pewsey Vale Vineyards. Talon tuotannossa yhdistyvät perinteet (toimintaa vuodesta 1846 lähtien), kestävä kehitys ja viinien erinomainen tasapaino ja nautittavuus.

Kaksi Eden Valley -viinialueen palstaa on valittu huolellisesti tähän hankkeeseen. Palstat ovat muutaman kilometrin päässä toisistaan ja sijaitsevat 420-430 metrin korkeudessa.Köynnökset ovat 20-60 vuotiaita ja tarhojen viljely optimaalisten huolellista, huippulaadun varmistamiseksi.

Tuotekategoria

,

Maa

Rypäleet

Shiraz, Syrah

Food

Tummat liharuuat ja riista, Vahvasti maustetut ruuat

Vuosikerta

2021

Alkoholi %

14,5%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795725