Champagne J.L.Vergnon Conversation Blanc de Blancs Brut

46,28 

Varastossa

Kuiva, raikas, hedelmäinen, mineraalisen jäntevä, aromikas Grand Cru Blanc de Blancs Brut. Conversation-samppanjan tuottamiseen tarvittavat rypäleet (100% Chardonnay) on kerätty tuottajan tarhoilta Grand Cru-kylien Le Mesnil-sur-Ogerin, Ogerin ja Avizen alueilta. 20% blendistä sai kypsyä tammitynnyreissä ennen pullokäymistä. Ei malolaktista käymistä ja tasapainoinen sokerinlisäys 5 g/l. Kauniin harmoninen ja tyylipuhdas Blanc de Blancs, jonka Grand Cru-tarhojen laatu loistaa kirkkaana. Raikkaille kala- ja äyriäisruuille.

93/100p James Suckling: This has freshness and lightly spiced pastry, white-peach, grilled-hazelnut and apricot aromas. The palate follows suit with strong apricots and hints of lemons. Bold and vibrant, there’s good concentration here.

Jean-Louis Vergnon aloitti tilalla pullottamisen vuonna 1985 ja siitä lähtien on taloa luotsattu määrätietoisesti kohti Champagnen hierarkian huippua. Vergnon omistaa vain 5,5 hehtaaria tarhoja ja viljelyn tavoitteena on kypsät ja terveet rypäleet, jotka sallivat kuivan ja mineraalisen jäntevän tyylin, unohtamatta hyvää, kypsää hedelmäisyyttä. Vergnonin Samppanjat ovat elegantteja, puhdaspiirteisen hedelmäisiä ja jänteviä, täydellisiä äyriäisruuille, grillatulle kalalle tai ostereille. Viinitilan vuosituotanto on noin 60 000 pulloa ja nykyään sen vetäjänä on edesmenneen Jean-Louisin pojanpoika Clement Vergnon.

Tuotekategoria

, , ,

Maa

Alue

Food

juhla- ja buffetviinit, Osterit

Vuosikerta

NV

Alkoholi %

12%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: VK120604A