Woven Superblend Whisky

47,49 

Varastossa

Superblend (46,1%) on sekoitus eri alkuperää olevia viskejä, yhtätoista erilaista. Skotlannista kolmea eri mallasviskiä ja kolmea eri jyväviskiä. Single maltia Englannista ja Saksasta. Bourbonia sekä kokeellinen projekti Yhdysvalloista ja taitava irlantilainen tuottaja, jolla on sopivaa kapinahenkeä. Jokainen tynnyri on valittu ainoastaan maun vuoksi. Tuloksena on rikas, teksturoitu viski, todellinen ”viski ilman rajoja”.
Tuoksussa banaanileipää, päärynää ja haudutettuja hedelmiä. Maussa chain mausteisuutta, kaakaota. Jälkimaussa taatelia ja tanniineja, hipaus savuisuutta.

Wovenille blendaaminen on enemmän kuin pelkkä menettely yhdistää nesteitä, se on idea. Blendaus on luovuutta ja yhteistyötä, uuden löytämistä. Blendaaminen on tapa, jolla uudet ideat syntyvät. Woven yhdistelee mahdollisuuksia luoden samalla uutta. Näin syntyy jotain syvempää ja herkullisempaa.

Woven syntyi vuonna 2021 Peterin, Duncanin ja Nickin ajatuksesta, että skottiviski on paljon muutakin, kuin peuransarvia, upeita maisemia, vehreitä nummia ja raikkaita puroja. Skotlanti on paljon muutakin kuin jylhät maisemat ja perinteinen kuva viskistä. Siihen liittyy elinvoimainen muotiskene, kuvataide ja musiikki, ruoka- ja juomakulttuuri.

Woven etsii parhaita viskejä eri puolilta maailmaa. Kun viskit ovat Wovenin studiolla Leithissä, ne ovat kuitenkin kaikki samanarvoisia: tärkeintä on sen, minkälainen on kyseisen viskin kyky myötävaikuttaa lopulliseen kokemukseen. Viskit sekoitetaan ilman, että niiden alkuperä, maine, ikä, kustannus tai bränditarina pääsisivät vaikuttamaan lopputulokseen. Yksinkertaista, mutta epätavanomaista.

Lue lisää www.wovenwhisky.com

Tuotekategoria

,

Maa

Alkoholi %

46,1%VOL

Pullokoko

0.5L

Tuotekoodi: 796045