Oé Le Grenache 2022

16,90 

Varastossa

Luomu- ja biodynaamiset viinit

Tämä herkullinen Grenache on tuotettu Beuvoisinin kunnassa, Montpellierin itäpuolella, Château Bellefontainen tilalla, jonka omistuksessa on 50 hehtaaria luomuviljeltyjä tarhoja. Oén viinitekijät Elisa ja Yann ovat tehneet viinin, jonka väri on läpikuultavan tiilinpunainen. Tuoksu on todella rypäletyypillinen, mausteisen mansikkaisuuden sävyttämä. Maku on notkea, kevyehkö, silkkinen, kypsän punamarjaisa ja tasapainoinen. Loistava nautiskeluviini esimerkiksi Charcuterie-laudan herkkujen (kinkut, juustot) tai pizzan kanssa nautittavaksi. Luomuviini ja sopii myös vegaaneille.

Oé on Lyonissa toimiva viiniyhtiö, jonka olemassaolon perustana on laadukkaiden viinien tuottaminen poikkeuksellisen vastuullisesti. Talo tekee läheistä yhteistyötä valikoitujen viljelijöiden ja viinintekijöiden kanssa varmistaen tinkimättömän hyvät menetelmät tuotannon jokaisessa vaiheessa. Viinit ovat sertifioidusti luomuviljeltyjä ja vegaaneille sopivia. Talon tuotannolla on B-corp serfiointi, joka asettaa tiukat vaatimukset ekologisuudelle ja sosiaaliselle vastuulle. Liikevaihdosta lahjoitetaan 1% viljelmien biodiversiteetin ja uudistavan maatalouden kehittämiseen. Nimi Oé viittaa enologiaan ja tervehdykseen Oé! = Hei!

Oeforgood-viinit ovat lajike- ja aluetyypillisiä, herkullisen nautittavia ja tasapainoisia. Pullojen visuaalisuus on erottuvaa, mimimalistista ja talon ekologista missiota tukevaa. Talo lanseeraa myös säännöllisesti erikoispullotteita, joiden etikettien tekijöinä ovat valikoidut taiteilijat.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Grenache

Food

Juustot, Lipittely ja napostelu, Pizza ja pasta

Vuosikerta

2022

Alkoholi %

12,5% VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795978