Montelvini Prosecco Biologico Extra Dry

16,89 

Varastossa

Luomu- ja biodynaamiset viinit

Huippulaadukas luomu-Prosecco. Tuotettu Glera-rypäleistä. 11% alkoholia ja 15 g/l sokeria takaa kevyen ja hedelmäisen kokemuksen, jonka aromeissa on sitrusta, kukkaisuutta, raikasta päärynää ja omenaa. Lipittelyyn tai raikkaiden kala-, äyriäis- ja kasvisruokien kyytipojaksi.

Montelvini on Serenan perheen omistama viinitalo Pohjois-Italiassa. Sen perinteet ulottuvat aina vuoteen 1881 asti, ja tällä hetkellä talon johtoportaassa on jo perheen viides sukupolvi. Nykyisen toimitusjohtajan Armando Serenan poika Alberto työskentee myyntijohtajana, ja Sarah-tyttären vastuulla on yrityksen viestintä ja markkinointi. Montelvinin arvoihin kuuluvat perinteisten viininvalmistusmenetelmien kunnioittaminen ja nykyaikaisen tietotaidon hyödyntäminen. Yhtiölle on hiljattain myönnetty merkittävä Equalitas sertifiointi vastuullisen tuotannon ansioista.

Asoloa, jossa suurin osa Montelvinin tarhoista sijaitsee, kutsutaan “sadan horisontin kaupungiksi”, eikä syyttä. Postikorttimaisemia sävyttävät vihreät niityt, kukoistavat viinitarhat, oliivilehdot ja ylväinä kasvavat sypressipuut. Aikojen saatossa monet kuvanveistäjät, taidemaalarit, kirjailijat ja runoilijat ovat asuneet siellä ja tehneet aluetta tunnetuksi. Mutta inspiroivan ja maalauksellisen ympäristön lisäksi Asolo tunnetaan tänä päivänä myös korkealaatuisista DOCG-viineistään, kiitos sora- ja savipohjaisen maaperän sekä lempeän, viininviljelylle otollisen mikroilmaston.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Glera

Alkoholi %

11%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 1814