Mackillop’s Choice Tormore Single Malt Distilled April 1988

220,37 

Varastossa

Speysiden alueella, Tormoren tislaamolla vuonna 1988 tislattu, Lorne Mackillopin valitsema sekä tammikuussa 2015 pullottama single malt & single cask viski on 26 vuoden ikäinen. Ex-Bourbon tynnyrikypsytetty, väriltään syvän kultainen ja tuoksultaan miellyttävä, lempeän makeahko, hieman kahvia ja suklaata, rusinaa ja kypsiä eksoottisia hedelmiä.

Mackillop’s Choice Tormore Single Maltin maku on täyteläinen, makean rusinainen ja mokkainen, hedelmäkakkua ja vaniljaa. Jälkimaussa mausteisuutta.

Tätä ainutlaatuista single maltia on aikanaan pullotettu yhteensä ainoastaan 278 pulloa.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

Maa

Vuosikerta

1988

Alkoholi %

55,5%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79867