Mackillop’s Choice Strathmill Single Malt Distilled June 1997

225,37 

Varastossa

Tuoksultaan hieman pippurinen, mutta runsaan pähkinäinen, makean rusinainen ja toffeinen Mackillop’s Choice Strathmill Single Malt on tislattu Strathmillin tislaamolla Speysiden alueella 1997.

Maku on pyöreä ja pehmeä, viskissä on sopivasti sherrytynnyrin tuomaa rusinoiden, suklaan, mokan ja karamellisoitujen hedelmien makua. Kermainen ja kukkainen, tasapainoinen. Pitkä, pähkinäinen ja makea jälkimaku.

Lorne Mackillop on valinnut yhden tynnyrin, nro 4112, josta on kypsytyksen jälkeen 20 vuotta myöhemmin pullotettu kyseistä single cask / single malt viskiä 520 pulloa.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

Maa

Alkoholi %

59,1%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79863