Mackillop’s Choice Linkwood Single Malt Distilled December 1989

390,38 

Varastossa

30-vuotias Speysiden alueen viski, jossa upean syvä, oloroso sherryn valmistukseen aiemmin käytetystä tynnyristä tuleva, tumman mahonkinen väri. Tuoksussa pyöreyttä, kypsää ja runsasta mallasta, sekä makeaa rusinaisuutta. Hiven maustekakkua.

Runsas maku on kypsä, maltaisen rusinainen, se on saanut tasapainonsa sherrytynnyristä, karamellisoitua kirsikkaa ja appelsiinia. Jälkimaussa mausteisuutta ja tammea.

Mackillop’s Choice Linkwood Single Malt viski on tislattu vuonna 1998 ja sitä on pullotettu vuonna 2016 yhdestä tynnyristä nro 7327 ainoastaan 221 pulloa.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Vuosikerta

1989

Alkoholi %

55,5%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79865