Mackillop’s Choice Highland Park Single Malt Distilled December 1991

390,38 

Varastossa

Highland Parkin tislaamo sijaitsee Orkneyn saarella Skotlannissa. Mackillop’s Choice Highland Park Single Malt on tislattu vuonna 1991 ja pullotettu kunnioitettavassa 25 vuoden kypsyydessä.

Tuoksu on pehmeä, kermainen, pyöreän kypsä, hieman merellisiä aromeja. Se ei kikkaile, vaan on tasapainoisen miellyttävä.

Single Malt on maultaan elegantti ja erityisen pehmeä, viskissä on herkkää makeutta ja meren suolaisuutta. Tasapainoinen, kuiva ja pitkä jälkimaku.

Lorne Mackillop kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle viskimerkille vain ja ainoastaan parhaat tisleet. Hän on valinnut Highland Parkin tislaamolta ex-bourbon tynnyrin numero 8103, josta viskiä on pullotettu ainoastaan 283 pulloa.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

Maa

Vuosikerta

1991

Alkoholi %

53,9%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79859