Mackillop’s Choice Glenturret Single Malt Distilled September 1990

240,37 

Varastossa

Vuonna 1990 tislattu Mackillop’s Choice Glenturret Single Malt on tislattu Glenturretin tislaamolla Highlandin alueella Skotlannissa. Vanhoissa ex-bourbon tynnyreissä ikääntynyt single malt on väriltään kullan vaalea, sen tuoksussa on runsautta, makeutta, maltaista toffeeta, hieman suklaata ja kukkaisuutta.

Viskin maku on kevyesti kermainen, pehmeä ja lempeä. Hyvin elegantti viski huolimatta kohtuullisen runsaasta tuoksusta.

Glenturret on vanhin Skotlannin toiminnassa olevista tislaamoista, jäljet johtavat vuoteen 1763. Tänä päivänä tislaamolla on The Butterfly Mark -sertifikaatti todistamassa kestävän luksuksen periaatteita tislaamon toiminnassa.

Mackillop’s Choice single cask / single maltia on pullotettu pieni erä, vain 275 pulloa.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Vuosikerta

1990

Alkoholi %

45,0%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79861