Mackillop’s Choice Caol Ila Single Malt Distilled March 1991

390,38 

Varastossa

Mackillop’s Choice Caol Ila single malt viskiä on pullotettu 26 vuoden iässä yhdestä (ex-bourbon) tynnyristä vuonna 2017 hyvin rajallinen määrä, 205 pulloa.

Islayn saarelle tyypillisesti, tämän tyylikkään single maltin tuoksussa on herkkää savuisuutta ja eleganttia maltaisuutta. Hieman meren suolaisuutta ja nuotioiden hiilisyyttä. Maku on pyöreä, pehmeä, kermainen ja siinä on lempeä häivähdys merellisyyttä sekä sitrusta.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

Maa

Vuosikerta

1991

Alkoholi %

50,4%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 79860