Mackillop’s Choice Balblair Single Malt Distilled May 1997

225,37 

Varastossa

Tämä ex-bourbon -tynnyreissä kypsynyt Highlandin alueen viski on kukkainen ja kermainen, tuoksussa kevyttä toffeen makeutta. Maultaan viski on pyöreän kermainen ja se on hyvin tasapainossa kukkaisuuden kanssa. Pitkä ja mausteinen jälkimaku.

Lorne Mackillop on valinnut tynnyrin numero 124, josta yhden tynnyrin viskiä on pullotettu kaksikymmentä vuotta tislaamisen jälkeen vain 206 pulloa.

Vuonna 1790 perustettu Balblair on tunnettu erityisen pitkästä fermentaatioprosessistaan, sekä erityisen hitaasta tislauksestaan.

Mackillop’s Choice on saanut nimensä Lorne Mackillopin mukaan. Skotlantilaisen Mackillopien klaanin jälkeläinen on arvostettu, pitkän linjan väkevä- ja viiniasiantuntija, Master of Wine vuodelta 1984 (siihen aikaan nuorin kyseisen tutkinnon läpäissyt).

Lornen mittava viskituntemus on tuotteiden laadun takana; hän kelpuuttaa omaa nimeään kantavalle tuotemerkille vain harvat single malt -viskit, jotka ovat siihen asti kypsyneet tunnettujen brändien kellareissa. Toisin kuin valtaosa vastaavista brändeistä, Mackillop’s Choice pystyy tarjoamaan merkittävään ikään kypsyneitä viskejä.

Todelliset harvinaisuudet, joita on maailmalla saatavilla erittäin rajoitetusti, tai ei lainkaan.

Tuotekategoria

Maa

Vuosikerta

1997

Alkoholi %

55,2%

Pullokoko

0,7

Tuotekoodi: 795459