Rejiji Fenice Cuvée Cabernet Sauvignon-Merlot 2015

18,90 

Varastossa

Fenice Cuvée on tasapainoinen ”Bordeaux-blendi”. Lajikkeina ovat Cabernet Sauvignon (60%) ja Merlot (40%). Käymisen jälkeen viiniä kypsytettiin 18 kuukautta unkarilaisissa tammitynnyreissä. Keskitäyteläinen, aromikas punaviini, jossa lajikkeille tyypillistä yrttisyyttä ja mietoa tammen luovuttamaa vaniljaisuutta. Nauti linturuokien, esimerkiksi paahdetun ankanrinnan kanssa. Oivallinen, kypsähkö viini koville, pitkään kypsytetyille juustoille.

Rejiji wines on suomalaisen Reijo Itkosen ja hänen puolisonsa Judit Papin omistama pieni viinitila Villányn viinialueella, Unkarin eteläosassa, noin 10 kilometriä Kroatian rajasta. Alue tunnetaan etenkin vahvoista, hienoista punaviineistään. Rejiji perustettiin vuonna 2012 ja sen omistuksessa on vain 3 hehtaaria viinitarhoja, vuosituotannon ollessa noin 10 000 pulloa. Rejiji wines on puhdas intohimoprojekti, jonka tavoitteet ovat huippulaadun tuottamisessa. Nimi Rejiji on Reijon tytärten isälleen keksimä lempinimi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Reijon ja Judit viineihin, joissa mausteisuus ja runsaus tasapainottelevat kalkkipitoisen maaperän tuoman jäntevyyden kanssa.
Nämä ovat täydellisiä riista- ja sienikauden punaviinejä rehevän moniulotteisessa tyylissä.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Grapes

Cabernet Sauvingon, Merlot

Food

Sieniruuat

Vuosikerta

2015

Alkoholi %

12,5%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795610