Oé L´Édition Malika Favre Côtes-du-Rhône Villages 2020

20,89 

Varastossa

Luomu- ja biodynaamiset viinit

Tämä täyteläinen, mausteinen ja silkkinen viini tulee Rhônen laakson eteläosasta, Visanin viinialueelta. Lajikkeina ovat Grenache ja Syrah. Nauti vahvojen liharuokien tai mausteisten kasvishöystöjen kumppanina. Viini on yhteistyö Oén ja ranskalaisen kuvittajan Malika Favren kanssa. Favre on uransa aikana tehnyt yhteistyötä muun Applen, Sephoran, Vejan ja The New Yorker-lehden kanssa.

Oé on Lyonissa toimiva viiniyhtiö, jonka olemassaolon perustana on laadukkaiden viinien tuottaminen poikkeuksellisen vastuullisesti. Talo tekee läheistä yhteistyötä valikoitujen viljelijöiden ja viinintekijöiden kanssa varmistaen tinkimättömän hyvät menetelmät tuotannon jokaisessa vaiheessa. Viinit ovat sertifioidusti luomuviljeltyjä ja vegaaneille sopivia. Talon tuotannolla on B-corp serfiointi, joka asettaa tiukat vaatimukset ekologisuudelle ja sosiaaliselle vastuulle. Liikevaihdosta lahjoitetaan 1% viljelmien biodiversiteetin ja uudistavan maatalouden kehittämiseen. Nimi Oé viittaa enologiaan ja tervehdykseen Oé! = Hei!

Oeforgood-viinit ovat lajike- ja aluetyypillisiä, herkullisen nautittavia ja tasapainoisia. Pullojen visuaalisuus on erottuvaa, mimimalistista ja talon ekologista missiota tukevaa. Talo lanseeraa myös säännöllisesti erikoispullotteita, joiden etikettien tekijöinä ovat valikoidut taiteilijat.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Syrah, Grenache Noir

Food

Juustot, Pääsiäisruuat, Tummat liharuuat ja riista

Vuosikerta

2020

Alkoholi %

15,0 % VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795977