Oé Le Côtes-du-Rhône 2020

19,60 

Varastossa

Luomu- ja biodynaamiset viinit

Mausteinen, täyteläinen Côtes du Rhône, joka on tuotettu Sorguesin kylässä, Château Gigognanin luomutilan rypäleistä. Sorgues sijaitsee aivan Châteauneuf-du-Papen alueen eteläpuolella ja nauttii käytännössä identtisestä mikroilmastosta ja maaperästä. Oén viinintekijä Emmanuel on tehnyt täyteläisen klassikon, jonka aromaissa on tummaa kirsikkaisuutta, luumua, yrttejä ja kypsää mansikkaisuutta. Täydellinen viini tummille liharuuille, pataruuille tai kypsille juustoille.
Luomu

Oé on Lyonissa toimiva viiniyhtiö, jonka olemassaolon perustana on laadukkaiden viinien tuottaminen poikkeuksellisen vastuullisesti. Talo tekee läheistä yhteistyötä valikoitujen viljelijöiden ja viinintekijöiden kanssa varmistaen tinkimättömän hyvät menetelmät tuotannon jokaisessa vaiheessa. Viinit ovat sertifioidusti luomuviljeltyjä ja vegaaneille sopivia. Talon tuotannolla on B-corp serfiointi, joka asettaa tiukat vaatimukset ekologisuudelle ja sosiaaliselle vastuulle. Liikevaihdosta lahjoitetaan 1% viljelmien biodiversiteetin ja uudistavan maatalouden kehittämiseen. Nimi Oé viittaa enologiaan ja tervehdykseen Oé! = Hei!

Oeforgood-viinit ovat lajike- ja aluetyypillisiä, herkullisen nautittavia ja tasapainoisia. Pullojen visuaalisuus on erottuvaa, mimimalistista ja talon ekologista missiota tukevaa. Talo lanseeraa myös säännöllisesti erikoispullotteita, joiden etikettien tekijöinä ovat valikoidut taiteilijat.

Tuotekategoria

,

Maa

Alue

Rypäleet

Mourvedre, Syrah, Grenache Noir

Food

Juustot, Pääsiäisruuat, Tummat liharuuat ja riista

Vuosikerta

2020

Alkoholi %

14,5 % VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795976