Guidalberto 2020 Tenuta San Guido

49,90 

Varastossa

Toscanan legendaarisinta viiniä, Sassicaiaa, tuottavan  Tenuta San Guidon huippulaadukas Bordeaux-blend, parasta karitsalle!

Guidalberto 2020 on sekoitus 50% Merlot’ta ja 50% Cabernet Sauvignonia. Super Toscanalainen Bordeaux blendi on kypsynyt 15 kuukautta tammessa (20% uutta). Erittäin moniulotteinen punaviini, hienojen tanniinien kera, jossa on mukavasti suutuntumaa. Aromit ovat runsaat, tarjoten kypsää tummaa hedelmää ja hienoa kukkaisuutta. Maku on pyöreä, keskitäyteläinen ja siinä on mehukas, kirkas hapokkuus. Viinillä on kellarointipotentiaalia, ja suosittelemme sen nauttimista vuosien 2023–2035 välillä.

95/100p Decanter, 92/100p Wine Advocate, James Suckling, Vinous

Tenuta San Guido on italialainen viinitila, joka sijaitsee Bolgherissa, Toscanan rannikon tuntumassa. Tämä arvostettu viinitila tunnetaan erityisesti kuuluisasta Sassicaia-viinistään, jonka ensimmäinen kaupallinen vuosikerta 1968. Taloa pidetään pioneerina supertoscanalaisissa, ”bordeaux-tyylisissä” viineissä Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ja Merlot-lajikkeista. Tenuta San Guido on tuottanut viiniä vuodesta 1942 lähtien, ja se on ollut perheomisteinen (Incisa della Rocchetta-perhe) jo useiden sukupolvien ajan. Talolla on tarhoja on 75 hehtaaria ja sen tuotannossa on Sassicaian ohella Guidalberto- sekä Le Difese-punaviinit.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Cabernet Sauvignon, Merlot

Food

Pääsiäisruuat, Tummat liharuuat ja riista

Vuosikerta

2020

Alkoholi %

14,0 % VOL

Pullokoko

0,75L

Tuotekoodi: 2101