Champagne J Lassalle Cuvée Rosé Brut

47,85 

Varastossa

Vaalean lohenpunainen Rosé-Samppanja, jonka tyyli on elegantti, hedelmäinen, kuohkea ja kaunis. Täydellinen aperitiivi tai kumppani lohiruuille tai äyriäisille, esimerkiksi paahdetulle meriravulle. 85% Pinot Noir, 10% Chardonnay, 5% Pinot Meunier. Samppanja on saanut kypsyä vähintään 26 kuukauden ajan sakan päällä. Sokerinlisäys on noin 8 g/l.

Champagne J Lassalle perustettiin vuonna 1942 Jules Lassallen toimesta. Julesin kuoltua vuonna 1982 vetovastuu otti hänen vaimonsa Olga yhdessä tyttärensä Chantal Decelle-Lassallen kanssa. Vuonna 1996 mukaan toimintaan tuli Chantalen tytär Angéline Templier. Yhdessä nämä kolme naista luotsaavat taloa edelleen kunnioittaen sen tunnustettua tyyliä, jota voi luonnehtia klassiseksi ja elegantiksi. Kaikki talon Samppanjat saavat kypsyä huolella ja pitkään kellarissa kunnes ne saavuttavat hienon nautittavuuden.

Talo sijaitsee Rilly-la-Montagnen kylässä, Montagne de Reimsin kukkulan pohjoispuolella. Talo omistaa 16 hehtaaria Premier Cru-luokiteltuja tarhoja. Pinot Meunier on viljelypinta-alasta merkittävin (48%), Chardonnay tulee kakkosena (30%) ja Pinot Noir täydentää trion (22%). Viinit saavat käydä malolaktisen käymisen, joka pehmentää Samppanjoiden usein tiukkaa hapokkuutta. Pitkä kellarikypsytys ja normaali sokerinlisäys tuottavat tyylin, jonka nautittavuudesta ja korkeasta laadusta ei ole epäselvyyttä.

Tuotekategoria

, , ,

Maa

Alue

Rypäleet

Pinot Meunier

Vuosikerta

NV

Alkoholi %

12%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: vk120753