Champagne J.L.Vergnon Eloquence Blanc de Blancs Extra Brut

46,28 

Varastossa

Kuiva, raikas, mineraalisen jäntevä, aromikas Grand Cru Blanc de Blancs Extra Brut. Eloquencen tuottamiseen tarvittavat rypäleet (100% Chardonnay) on kerätty tuottajan tarhoilta Grand Cru-kylien Le Mesnil-sur-Ogerin, Ogerin ja Avizen alueilta. 20% blendistä sai kypsyä tammitynnyreissä ennen pullokäymistä. Ei malolaktista käymistä ja vähäinen sokerinlisäys 3g/l. Aperitiivien aatelia, raikas, puhtaan hedelmäinen tyyli herättää ruokahalun. Upea äyriäis- ja osteri-samppanja.

92/100p James Suckling: This offers super fresh, sliced lemon and grapefruit aromas with flowers and biscuity notes. The palate has a crisp, extra-brut punch with plenty of ripe-fruit flavors, in the citrus and peach zone. Sorbet-like finish. Very expressive, drinkable blanc de blancs.

Jean-Louis Vergnon aloitti tilalla pullottamisen vuonna 1985 ja siitä lähtien on taloa luotsattu määrätietoisesti kohti Champagnen hierarkian huippua. Vergnon omistaa vain 5,5 hehtaaria tarhoja ja viljelyn tavoitteena on kypsät ja terveet rypäleet, jotka sallivat kuivan ja mineraalisen jäntevän tyylin, unohtamatta hyvää, kypsää hedelmäisyyttä. Vergnonin Samppanjat ovat elegantteja, puhdaspiirteisen hedelmäisiä ja jänteviä, täydellisiä äyriäisruuille, grillatulle kalalle tai ostereille. Viinitilan vuosituotanto on noin 60 000 pulloa ja nykyään sen vetäjänä on edesmenneen Jean-Louisin pojanpoika Clement Vergnon.

Tuotekategoria

,

Maa

Alue

Vuosikerta

NV

Alkoholi %

12%

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: VK120600A