Barolo i Tre Pais 2019

33,17 

Varastossa

Laadukas Barolo pieneltä perinteiseltä perheyhtiöltä. Rypäleet on kerätty tuottajan omistamilta tarhoilta kolmen kylän (Tre Pais) alueelta; Monforte d’Alba, Barolo ja Novello. Vahvahko viini, jonka aromeissa viikunaa, ruusua ja savua. Klassinen Barolo mutta jo nautittavassa laadukkaiden liharuokien ja juustojen kanssa. Upea valinta sieniruuille, pasta ragulle tai tartarpihville. Vuosikerta 2019 on erinomainen tuottaen hyvin aromikasta, jäntevää ja tasapainoista Baroloa.

92/100p James Suckling

Broccardo on pienehkö perheyhtiö Monforte d’Alban kylässä Barolon viinialueen eteläosassa. Talo omistaa noin 13 hehtaaria viinitarhoja Monforten, Barolon ja Novellon kylien alueella. Tuotannossa on alueen klassisia viinejä ja talon lippulaivoja ovat single vineyard-tarhaviinit Barolo Ravera (Novellosta), Barolo Paiagallo (Barolosta) sekä Barolo San Pietro (Monfortesta).
Broccardon historia alkoi 70-luvulla, jolloin nykyisten vetäjien isovanhemmat aloittivat viljelyn Barolon alueen eteläosassa. Alkuun rypäleet myytiin paikalliselle osuuskunnalle mutta 90-luvun alussa talo aloitti omien viinien pullottamisen ja myynnin. Vuonna 2009 Broccardo aloitti vientitoiminnan. Broccardo on tyypillinen italialainen perheyhtiö. Talon palveluksessa on isä Renato, äiti Angela Maria sekä sisarukset Federica, Filippo ja Laura, joka vastaa talon kasvavasta vientitoiminnasta. Broccardo tuottaa klassista, nautittavaa tyyliä ja sen hintataso on erinomaisen maltillista korkeaan laatuun nähden.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Rypäleet

Nebbiolo

Food

Sieniruuat, Tummat liharuuat ja riista

Vuosikerta

2019

Alkoholi %

14,5%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: VK110279D