Barbera d´Alba La Martinella 2022

17,27 

Varastossa

Samettinen, mausteinen, kypsän kirsikkainen ja tasapainoisen raikas punaviini Barolon alueen eteläisestä osasta. Erinomainen, monikäyttäinen viini tummalle lihalle, sieniruuille, raguille jne. Käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty erikokoisissa tammitynnyreissä noin vuoden ajan.
91/100p James Suckling

Broccardo on pienehkö perheyhtiö Monforte d’Alban kylässä Barolon viinialueen eteläosassa. Talo omistaa noin 13 hehtaaria viinitarhoja Monforten, Barolon ja Novellon kylien alueella. Tuotannossa on alueen klassisia viinejä ja talon lippulaivoja ovat single vineyard-tarhaviinit Barolo Ravera (Novellosta), Barolo Paiagallo (Barolosta) sekä Barolo San Pietro (Monfortesta).
Broccardon historia alkoi 70-luvulla, jolloin nykyisten vetäjien isovanhemmat aloittivat viljelyn Barolon alueen eteläosassa. Alkuun rypäleet myytiin paikalliselle osuuskunnalle mutta 90-luvun alussa talo aloitti omien viinien pullottamisen ja myynnin. Vuonna 2009 Broccardo aloitti vientitoiminnan. Broccardo on tyypillinen italialainen perheyhtiö. Talon palveluksessa on isä Renato, äiti Angela Maria sekä sisarukset Federica, Filippo ja Laura, joka vastaa talon kasvavasta vientitoiminnasta. Broccardo tuottaa klassista, nautittavaa tyyliä maltilliseen hintaan.

Tuotekategoria

,

Maa

Alue

Rypäleet

Barbera

Food

Ankka ja riistalinnut, Pizza ja pasta, Sieniruuat

Vuosikerta

2022

Alkoholi %

14,5%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: VK110297D