Oé Le Chardonnay 2022

18,70 

Varastossa

Luomu- ja biodynaamiset viinit

Herkullisen hedelmäinen ja puhdaspiirteinen Chardonnay. Viini on tuotettu Souvinarguesin kylässä, noin 20 kilometriä Montpellieristä koilliseen. Oén viinintekijä Thierryn käsissä on syntynyt tammeton, raikas, hieman päärynäinen ja sitrusmainen valkoviini, joka on omimmillaan raikkaiden kalaruokien kanssa. Nauti esimerkiksi paahdetun siian ja voikastikkeen kanssa.

Oé on Lyonissa toimiva viiniyhtiö, jonka olemassaolon perustana on laadukkaiden viinien tuottaminen poikkeuksellisen vastuullisesti. Talo tekee läheistä yhteistyötä valikoitujen viljelijöiden ja viinintekijöiden kanssa varmistaen tinkimättömän hyvät menetelmät tuotannon jokaisessa vaiheessa. Viinit ovat sertifioidusti luomuviljeltyjä ja vegaaneille sopivia. Talon tuotannolla on B-corp serfiointi, joka asettaa tiukat vaatimukset ekologisuudelle ja sosiaaliselle vastuulle. Liikevaihdosta lahjoitetaan 1% viljelmien biodiversiteetin ja uudistavan maatalouden kehittämiseen. Nimi Oé viittaa enologiaan ja tervehdykseen Oé! = Hei!

Oeforgood-viinit ovat lajike- ja aluetyypillisiä, herkullisen nautittavia ja tasapainoisia. Pullojen visuaalisuus on erottuvaa, mimimalistista ja talon ekologista missiota tukevaa. Talo lanseeraa myös säännöllisesti erikoispullotteita, joiden etikettien tekijöinä ovat valikoidut taiteilijat.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Rypäleet

Chardonnay

Food

Kana ja vaaleat liharuuat, Raikkaat merenantimet

Vuosikerta

2022

Alkoholi %

13,0% VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 795979