Rejiji Footprint 2021

16,90 

Saadaval

Footprint on ilma tammelaagerduseta, puuviljane tasakaalustatud, õrnade tanniinidega Portugieser sordist valmistatud punane vein. Aroomides on tunda küpseid punaseid marju nagu vaarikas, kirss ja maasikas. Keskmise täidlusega punane vein linnuliha, heleda liha või näiteks soolase salaami ja muude eelroogade juurde. Kvaliteediteadliku veinisõbra maitsele suurepärane vein niisama nautimiseks.

Rejiji wines on suomalaisen Reijo Itkosen ja hänen puolisonsa Judit Papin omistama pieni viinitila Villányn viinialueella, Unkarin eteläosassa, noin 10 kilometriä Kroatian rajasta. Alue tunnetaan etenkin vahvoista, hienoista punaviineistään. Rejiji perustettiin vuonna 2012 ja sen omistuksessa on vain 3 hehtaaria viinitarhoja, vuosituotannon ollessa noin 10 000 pulloa. Rejiji wines on puhdas intohimoprojekti, jonka tavoitteet ovat huippulaadun tuottamisessa. Nimi Rejiji on Reijon tytärten isälleen keksimä lempinimi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Reijon ja Judit viineihin, joissa mausteisuus ja runsaus tasapainottelevat kalkkipitoisen maaperän tuoman jäntevyyden kanssa.
Nämä ovat täydellisiä riista- ja sienikauden punaviinejä rehevän moniulotteisessa tyylissä.

Veinide kategooria

,

Riik

Viinamarjad

Portugieser

Toit

Pitsa ja pasta, Suupisted ja snäkid

Aastakäik

2021

Alkoholisisaldus

13%VOL

Pudeli suurus

0.75L

Veini liik

Kaitstud päritolunimetusega vein

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Tootekood: 795611