Château Lamothe Bergeron Cru Bourgeois Haut-Médoc 2016

26,28 

Loppu varastosta

Upea Cru Bourgeois Supérieur-luokiteltu klassikko Haut-Médocin alueelta, Margaux´n ja Saint-Julienin kyläkuntien väilistä. Aivan Gironden joen lähellä, soramaaperässä viljellyt Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (45%) ja Petit Verdot (5%) -lajikkeet tuottavat viiniä, jossa on runsaasti tummaa marjaisuutta, mausteita, napakka tanniinisuus ja alueelle tyypillinen aristokraattisuus. 2016-huippuvuosikerta. Nauti tummien liharuokien, ankanrinnan tai kovien juustojen kanssa.

92-93/100p James Suckling: A refined and beautiful red with plum, blackberry and walnut character. Medium to full body and a juicy finish. Well done.

Château Lamothe-Bergeron on Cru Bourgeois Supérieur-luokiteltu tila Haut-Médocin alueella, Margauxin ja Saint-Julienin välissä. Tilan köynnökset kasvavat lähellä Gironde-jokea sorapitoisessa maassa. Tilan pinta-ala on 67 hehtaaria jakaantuen lajikkeisiin Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (44%), Cabernet Franc (2%) ja Petit Verdot (2%). Tilan historia ulottuu aina 1400-luvulle asti ja tilan upea linna rakennettiin vuonna 1868. Nykyään talo on viiniensä ohella myös suosittu vierailukohde ja se tarjoaa tilojaan kokouksiin ja tapahtumiin.
Lamothe-Bergeronin tilan konsultoivana viinintekijänä toimii Hubert de Boüard, joka tunnetaan myös kuuluisan Château Angélus’n isäntänä.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Food

Ankka ja riistalinnut, Tummat liharuuat ja riista

Vuosikerta

2016

Alkoholi %

13,0% VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 2132