Crémant d´Alsace Emile Boeckel Brut Rosé 2019

21,90 

Varastossa

Hieno roseekuohuviini Alsacesta. Tuottaja Boeckel kerää Pinot Noir-rypäleet tarhoista, joiden maaperä on kalkkipitoista, mikä takaa viinin raikkauden ja tyylikkyyden. Pullokäymisen jälkeen kuohuviiniä kypsytetään vähintään 15 kuukauden ajan kellarissa. Sokerinlisäys on alle 6 g/l. Nauti tätä lohinigirien, katkarapujen tai grillatun kanan kanssa.

90/100p Wine Enthusiast: A lovely note of rye bread blends with the citrus and strawberry notions on the wine´s nose. The palate has a frothy, lively mousse that highlights the citrus pith notion that helps to add structure to the light body. Freshness reverberates on the dry finish.

Viinin tuottaja on Boeckelin perhe, joka on tuottanut viiniä Alsacessa, Mittelbergheimin kylässä jo vuodesta 1853 lähtien. Nykyiset viidennen sukupolven viinitarhurit ovat Jean-Daniel ja Thomas Boeckel. Talo omistaa 24 hehtaaria luomuviljeltyjä tarhoja ja niiden ohella he ostavat rypäleitä sopimusviljelijöiltä lähikylistä. Vuosituotanto on noin 350 000 pulloa ja siitä noin kolmasosa on kuohuvia Cremant d’Alsace-viinejä. Viime aikoina talo on ottanut aimo harppauksen eteenpäin ja tuonut markkinoille moderneja ja innovatiivisia viinejä.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Grapes

Pinot Noir

Food

Kasvisruuat

Vuosikerta

2019

Alkoholi %

12,5%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 1748