Barbera d´Alba Superiore 2020

21,90 

Loppu varastosta

Eleganssin ja Barbera-lajikkeen oppitunti. Aromikas, mausteinen, kypsän kirsikkainen, täydellisen silkkinen ja raikas punaviini Barolon viinialueen eteläosasta, Monforte d´Alban kylän valikoidusta tarhoista. Tarhat sijaitsevat Monforten kukkulan yläosassa ja viettävät etelään. Tarhojen maaperä on kalkkipitoista savimaata. Käymisen jälkeen viiniä kypsyteltiin noin vuoden ajan pienissä tammitynnyreissä, joista osa oli uusia. Herkullisen elegantti viini sienirisotolle (myös tryffeli), ankanrinnalle, riistalinnuille tai vasikan entrecotelle.

Broccardo on pienehkö perheyhtiö Monforte d’Alban kylässä Barolon viinialueen eteläosassa. Talo omistaa noin 13 hehtaaria viinitarhoja Monforten, Barolon ja Novellon kylien alueella. Tuotannossa on alueen klassisia viinejä ja talon lippulaivoja ovat single vineyard-tarhaviinit Barolo Ravera (Novellosta), Barolo Paiagallo (Barolosta) sekä Barolo San Pietro (Monfortesta).
Broccardon historia alkoi 70-luvulla, jolloin nykyisten vetäjien isovanhemmat aloittivat viljelyn Barolon alueen eteläosassa. Alkuun rypäleet myytiin paikalliselle osuuskunnalle mutta 90-luvun alussa talo aloitti omien viinien pullottamisen ja myynnin. Vuonna 2009 Broccardo aloitti vientitoiminnan. Broccardo on tyypillinen italialainen perheyhtiö. Talon palveluksessa on isä Renato, äiti Angela Maria sekä sisarukset Federica, Filippo ja Laura, joka vastaa talon kasvavasta vientitoiminnasta. Broccardo tuottaa klassista, nautittavaa tyyliä maltilliseen hintaan.

Tuotekategoria

, ,

Maa

Alue

Food

Ankka ja riistalinnut, Sieniruuat

Vuosikerta

2020

Alkoholi %

15%VOL

Pullokoko

0.75L

Tuotekoodi: 1677A