Rejiji Villány 3-Pack

Rejiji Villány 3-Pack

1928

Hieno 3 pullon kokoelma, joka sisältää kolme erilaista Rejijin punaviiniä Villányn viinialueelta Unkarista:

Rejiji Footprint 2021, Villány, Unkari

Footprint on Portugieser-lajikkeesta tuotettu tammeton, hedelmäisen tasapainoinen punaviini, jonka tanniinit ovat lempeitä. Aromeissa on kypsää punaista marjaisuutta, kuten vadelmaa, kirsikkaa ja mansikkaa. Keskitäyteläinen punaviini linturuuille, vaalealle lihalle tai esimerkiksi suolaisille salameille ja muille alkupaloille. Laatutietoisen viininystävän lipittelyyn.

Rejiji Fenice Cuvée Cabernet Sauvignon-Merlot 2015, Villány, Unkari

Fenice Cuvée on tasapainoinen "Bordeaux-blendi". Lajikkeina ovat Cabernet Sauvignon (60%) ja Merlot (40%). Käymisen jälkeen viiniä kypsytettiin 18 kuukautta unkarilaisissa tammitynnyreissä. Keskitäyteläinen, aromikas punaviini, jossa lajikkeille tyypillistä yrttisyyttä ja mietoa tammen luovuttamaa vaniljaisuutta. Nauti linturuokien, esimerkiksi paahdetun ankanrinnan kanssa. Oivallinen, kypsähkö viini koville, pitkään kypsytetyille juustoille.

Rejiji Blackbird Kópar Merlot 2017, Villány, Unkari

Merlot-lajikkeesta tuotettu huippuviini Kóparin tarhasta, Villányn alueelta. Käymisen jälkeen viiniä kypsytettiin 18 kuukauden ajan unkarilaisissa tammitynnyreissä. Syvän punainen väri. Aromeissa on mausteisuutta, kypsää luumua ja tummaa kirsikkaa, vaniljaa ja balsamicoa. Riistalle, tummalle lihalle, voimakkaille juustoille.

EUR 64

Rejiji wines on suomalaisen Reijo Itkosen ja hänen puolisonsa Judit Papin omistama pieni viinitila Villányn viinialueella, Unkarin eteläosassa, noin 10 kilometriä Kroatian rajasta. Alue tunnetaan etenkin vahvoista, hienoista punaviineistään. Rejiji perustettiin vuonna 2012 ja sen omistuksessa on vain 3 hehtaaria viinitarhoja, vuosituotannon ollessa noin 10 000 pulloa. Rejiji wines on puhdas intohimoprojekti, jonka tavoitteet ovat huippulaadun tuottamisessa. Nimi Rejiji on Reijon tytärten isälleen keksimä lempinimi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Reijon ja Judit viineihin, joissa mausteisuus ja runsaus tasapainottelevat kalkkipitoisen maaperän tuoman jäntevyyden kanssa.
Nämä ovat täydellisiä riista- ja sienikauden punaviinejä rehevän moniulotteisessa tyylissä.