Polvorete Godello 2020, Emilio Moro

Polvorete Godello 2020, Emilio Moro

1776

Bierzon alueella, Godello-lajikkeesta tuotettu raikas ja aromikas valkoviini. Tuoksu on täynnä sitruunaa, persikkaa, trooppisia hedelmiä ja hentoa yrttisyyttä. Tasapainoiset hapot ja keskitäyteläinen rakenne. Elegantti viini, jossa on pitkä jälkimaku. Nauti esimerkiksi paistetun kuhan ja paahdetun kukkakaalin kanssa.

90/100p The Wine Advocate: The 2020 Polvorete feels harmonious, fresh and young, with purity of fruit, no makeup and contained ripeness. There is good balance and clean flavors. It finishes dry and fresh.

EUR 18

Espanjan maineikkaimpiin viinitaloihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Talo on viime aikoina aloittanut myös laadukkaiden valkoviinien tuotannon Godello-lajikkeesta, Bierzon alueella. Nykyään talon johdossa ovat veljekset José ja Javier Moro. Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Wineries for Climate Protection.