Montelvini Prosecco Rosé Treviso Brut ENNAKKOTARJOUS

Montelvini Prosecco Rosé Treviso Brut ENNAKKOTARJOUS

1813

UUTUUSVIINI, SAAPUU VARASTOON 26.5. MENNESSÄ. ENNAKKOMYYNNISSÄ NYT TARJOUSHINTAAN 15,90 € FI (NORM 16,90 € FI)


Kaunis, läpikuultavan vaaleanpunainen Rosé-Prosecco. Tuotettu Glera- (85%) ja Pinot Noir- (15%) rypäleistä. 11% alkoholia ja 9,50 g/l sokeria takaa kevyen ja hedelmäisen kokemuksen, jonka aromeissa on raikasta punaista marjaisuutta ja persikkaa. Tasapainoinen ja tyylikäs juhlien kaunistaja. Nauti kasvisruokien, lohen tai raikkaiden äyriäisten kanssa.

EUR 13

Montelvini on Serenan perheen omistama viinitalo Pohjois-Italiassa. Sen perinteet ulottuvat aina vuoteen 1881 asti, ja tällä hetkellä talon johtoportaassa on jo perheen viides sukupolvi. Nykyisen toimitusjohtajan Armando Serenan poika Alberto työskentee myyntijohtajana, ja Sarah-tyttären vastuulla on yrityksen viestintä ja markkinointi. Montelvinin arvoihin kuuluvat perinteisten viininvalmistusmenetelmien kunnioittaminen ja nykyaikaisen tietotaidon hyödyntäminen. Yhtiölle on hiljattain myönnetty merkittävä Equalitas sertifiointi vastuullisen tuotannon ansioista.

Asoloa, jossa suurin osa Montelvinin tarhoista sijaitsee, kutsutaan “sadan horisontin kaupungiksi”, eikä syyttä. Postikorttimaisemia sävyttävät vihreät niityt, kukoistavat viinitarhat, oliivilehdot ja ylväinä kasvavat sypressipuut. Aikojen saatossa monet kuvanveistäjät, taidemaalarit, kirjailijat ja runoilijat ovat asuneet siellä ja tehneet aluetta tunnetuksi. Mutta inspiroivan ja maalauksellisen ympäristön lisäksi Asolo tunnetaan tänä päivänä myös korkealaatuisista DOCG-viineistään, kiitos sora- ja savipohjaisen maaperän sekä lempeän, viininviljelylle otollisen mikroilmaston.