Toimitustavat Suomi/Viro

Pakettipisteen kuljetuspalvelut Suomeen 

 
Pakettipiste toimittaa luotettavasti perille asti koko Suomen alueella. Lähetykset ovat perillä kuutena päivänä viikossa koko maassa. Kuljetukset hoidetaan etukäteen suunnitellun aikataulun ja jakeluaikojen mukaisesti laajan kumppaniverkoston kautta. Palvelut ovat helposti räätälöitävissä vastaanottajan toiveiden mukaisesti. Lisää tietoa pakettipisteestä: www.pakettipiste.fi 

Pakettipiste-Express Home: tilauksesi toimitetaan annettuun osoitteeseen 

Kotijakelupaketti kuljetetaan vastaanottajan ovelle asti sovittuna aikana -nopea käsittely. Arvioitu toimitusaika tilaushetkestä on 5 arkipäivää. Saadessasi viestin varastolta että tilauksesi on käsittelyssä, lähetys on 2-3  arkipäivässä jakelussa sinulle. Kuljetus on toteutettu yhteistyössä Matkahuollon kanssa ja saat Matkahuollon järjestelmästä ensin sähköpostin, josta voit seurata toimitusta ja seuraavana päivänä tekstiviestin, jolla voit vahvistaa itsellesi sopivan toimitusajan. Vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan luovutusvaiheessa.

Pakettipiste-Home: tilauksesi toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen 

Kotijakelupaketti kuljetetaan vastaanottajan ovelle asti sovittuna aikana.  Arvioitu toimitusaika tilaushetkestä on 7 arkipäivää. Saadessasi viestin varastolta että tilauksesi on käsittelyssä, lähetys on 5 arkipäivässä jakelussa sinulle. Kuljetus on toteutettu yhteistyössä Matkahuollon kanssa ja saat Matkahuollon järjestelmästä ensin sähköpostin, josta voit seurata toimitusta ja seuraavana päivänä tekstiviestin, jolla voit vahvistaa itsellesi sopivan toimitusajan. Vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan luovutusvaiheessa.

ESKP-kuriiripalvelu: Räätälöity kuriiritoimitus haluamanasi ajankohtana 

  Tarkan päivän ja ajankohdan sopiminen toimitukselle on mahdollista räätälöidyllä palvelulla. Tässä tapauksessa olemme ennen toimitusta sinuun yhteydessä ja koordinoimme kuljetuksen tarkoin toiveidesi mukaan. Luotettavat kuljettajat toimittavat siististi lähetykset perille ja varmistavat että lähetys vastaanotetaan oikean henkilön toimesta . Nopeimmin kuriiritoimitus on 3 arkipäivän sisällä perillä tilauksesta, joten kiireellisissä toimituksissa varmistat aikataulusi tällä palvelulla. 
   

  Toimitustavat Virossa

   

  Nouto Noutopisteestä- Ennakkotilaus 2 päivässä noutovalmiina 

  Jos olet valinnut tilauksen alussa Ennakkotilaus/Nouto Virosta, voit valita noutopaikaksi Bottlescoutsin oman noutopisteen, joka sijaitsee aivan osoitteessa Mere pst 8-2,10111 Tallinna.  Olemme sinuun yhteydessä erikseen sujuvan noutoajan varmistamiseksi. Tilaukset toimitetaan päävarastolta 2 arkipäivässä, jolloin voit nopeasti lastata ne autoosi. Mikäli et ole maksanut ennakkotilaustasi etukäteen, maksu onnistuu myymälässä yleisimmillä maksutavoilla. (Huom! Diners ja American express eivät ole käytettävissä Virossa) 

    

  Itella Logistics - Delivery: toimitus 2 arkipäivässä Virossa annettuun osoitteeseen

  Itella Logistics toimittaa nopeasti ja varmasti Viron alueella niin paketti-kuin lavakuljetukset muutamassa päivässä vastaanottajan osoitteeseen.  Voit seurata lähetystä Itellan omilta seurantasivuilta www.itella.ee

   

  Itella Logistics - Smartpost: toimitus 2 arkipäivässä Smartpost toimipaikkaan

  Itella Logistics Smartpost noutopaikat on käytettävissä Virossa . Lähetys toimitetaan 2 arkipäivässä ilmoitettuun Smartpost pisteeseen ja on noudettavissa siellä 5 arkipäivän ajan. Voit seurata lähetystä Itellan omilta seurantasivuilta www.itella.ee
   
   

  Poikkeamat toimituksissa

   

  Kuljetusyhtiöt vastavat kuljetuksesi laadusta parhaalla mahdollisella tavalla, mutta joskus voi tulla poikeama toimitukseen joko viivästyneenä toimituksena tai rikkoutuneena toimituksena. Ota yhteys silloin Bottlescouts asiakaspalveluun, joka selvittää kunkin kuljetusyhtiön kanssa miten lähetys on käsitelty ja voidaanko sitä jatkotoimittaa. Sovimme kanssasi hyvitetäänkö rikkoutunut tuote vai korvataanko se uudella lähetyksellä ja millä aikataululla uusi toimitus voidaan toteuttaa.