Rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIN NIMI

Bottlescouts OÜ:n asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on ilmoittautunut Bottlescouts OÜ:n verkkokaupassa asiakkaaksi, ostanut Bottlescouts verkkokaupan tai myymälän kautta ja/tai osallistuu Bottlescouts Oü:n järjestämään tilaisuuteen, jossa on antanut tietonsa rekisteriin ja hyväksynyt näiden käytön Bottlescoutsin asiakaspalvelussa. 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on  asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Bottlescouts OÜ:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Bottlescouts OÜ:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Bottlescouts OÜ käyttää tietoja asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen huomioiden tietosuojalain vaatimukset rekisterin pitäjän roolissa. Tietoja käsitellään ainoastaan Bottlescouts OÜ:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta henkilötietojen käsittelijöille, joita Bottlescouts on ilmoittanut käyttävänsä. Tietojen käsittelijät ilmoitetaan tietosuojaliitteessä erikseen. Bottlescouts OÜ:llä rekisterinpitäjänä on oikeus käyttää asiakasrekisterin sisältämät tietoja sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä  asiakaspalveluun, sähköpostitse info@bottlescouts.com tai rekisterinhoitajalle puhelimitse.

Rekisterinpitäjän nimeäminä henkilötietojen käsittelijöinä Bottlescouts OÜ:llä ovat :

 • Viskan Oy Ab/Viskan System AB,Verkkokaupan toimittaja  ( palvelinkoneille pääsy SigmaIT Consulting Ab) 

 • SveaPayments Oy, maksupalveluiden tarjoaja

 • Alpi Eesti, logistiikan, kuljetuksen ja varastopalveluiden tarjoaja: Yhteystiedot: Alpi Eesti, Loomäetee 8, Lehmja küla, 75306 Rae Vald Estonia.  www.alpieesti.ee

 • Mailchimp, uutiskirjepalvelun tarjoaja
 

Yhteystiedot ja aineiston hallintaan liittyvät pyynnöt alihankkijoille tulee esittää rekisterinpitäjälle kirjallisesti.  

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Laskutus ja toimitusosoite
 • Puhelinnumero
 • Tiedot käsitellyistä tilauksista
 • Ostoskoriin jääneet keskeneräiset tilaukset  
 • Verkkokauppaan kirjaantuminen asiakkaana
 • Tilausten lähetysten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Bottlescouts OÜn käytössä, paitsi käyttäessä  Bottlescoutsin  nimettyä tietojen käsittelijää verkkokaupan tilausten käsittelemiseksi, valmisteveroihin tarvittavissa imoituksissa  tai mahdollisten luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Bottlescouts Oü:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi laskutukseen tai perintään liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Bottlescouts OÜ:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisterissä olevan henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Bottlescouts OÜ:n  käyttäjäoikeuksia tietojenkäsittelijöiden palvelimille. Rekisterit sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella.

REKISTERINPITÄJÄ

Bottlescouts OÜ ( rek 11733036), Lootsi 14-2, 10151 Tallinn

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Petra Anttila 

Puhelin +372 5860 5661

Sähköposti petra.anttila@bottlescouts.com

Päivitetty 25.2.2020 Tallinna

Linkit markkinointiin ja maksuliikenteen tietojenkäsittelijöiden tietosuojaselosteisiin

Sveapayments -tietosuojaseloste

Uutiskirjeet - Mailchimp

Palaa etusivulle