Maksutavat

Maksutavat kuluttajille ja yrityksille

Kuluttaja-asiakkaat

Käytössäsi on Svea Payments maksupalvelut 

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta, Visa tai Mastercard, SveaWebPay -laskulla sekä Paypal- verkkomaksulla. Lisäksi voit maksaa noutotilauksen myymälässä. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimi Maksuturva Group Oy, y-tunnus 2121703-0 ), joka huolehtii verkkokauppamme maksujen välityksestä.

Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Lue lisää Svea Payments Oy:stä


Yritysasiakkaat

Rekisteröityneet yritysasiakkaat voivat ostaa laskutuksella, jossa laskutuspalvelun toteuttaa Svea Finance AS. Yritysasiakkaan tulee vahvistaa laskutustiedot asiakaspalveluun sekä ilmoittaa toivottu laskun toimitustapa ( verkkolasku, sähköpostilasku tai perinteisellä postilla. 
 

Palaa etusivulle